sunnuntaina, elokuuta 09, 2015

Sandy PN-2 ja vara-SERT!

Tänään vietettiin auronkoista päivää Hyvinkään näyttelyssä Jaanan, turistina olleen Pikon, Lauran ja Sissi-vauvan kanssa. Koirista mukana olivat Sandy ja Zelda.

    Ampumaradalla pidetyssä näyttelyssä ammuttiin kuin talvisodassa, kun viereisellä radalla oli SM-kilpailut. Zeldaa ja Sandya ampuminen aluksi hieman ihmetytti, mutta onneksi kumpikaan ei varsinaisesti pelännyt tai halunnut pois paikalta ja tottuivat nopeasti. Piko puolestaan oli aluksi innoissaan ja sen jälkeen turtui koko hommaan.

   Tällä kertaa Sandy eli Jangas Huller om Buller esiintyi oikein edukseen ja tuloskin oli sen mukainen: KÄY ERI1. SA ja PN2 kera vara-SERTin. Walesit tuomaroi Helin Tenson.
Jangas Huller om Buller vara-SERT

Tässä vielä Sandyn arvostelu:
 "Selvä sukupuolileima, sopivat mittasuhteet ja luusto, kaunis pää, hyvät korvat, hyvä ylälinja, tasapainoisesti kulmautunut, hyvä turkki ja häntä, samansuuntaiset, tasapainoiset liikkeet, erinomainen temperamentti ."

   Zelda aka Jangas In Blossom ei oikein viitsinyt seistä, mutta liikkui jo aiempaa paremmin. Ilmeisesti selän lihakset ovat hieman jumissa liikettä katsoen. Tuloksena vaatimaton H, kun vielä vajaa vuosi sitten samalta tuomarilta SA ja PN4-sijoitus... Silloin juokseminen oli hankalaa, mutta neiti seisoi hienosti.
Jangas in Blossom 19 kk

"Selvä sukupuolileima, keskikokoa pienempi, vanha luusto. Kuonon ja koolon lija saisi olla samansuunatisempi, hieman isot korvat. liikkeessä ja seistessä takakorkea. Runsaasti kaulanahkaa. Hyvä eturinta ja rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä turkki ja häntä. liikkuu lyhyellä, töpöttävällä askeleella. Hyvin avonaiset kyynärpäät. Hyvä temperamentti."

Ei kommentteja: