sunnuntaina, lokakuuta 16, 2016

Dantelle rally-tokossa toinen hyväksytty tulos ja treenailua

Tänään Dante eli Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen olivat toistamiseen kisaamassa rally-tokossa ja vaikka kuulemma vire ei ollut yhtä hyvä kuin viimeksi (alussa haistelua, lopussa vähän liiankin vauhdikas) saivat he silti hyväksytyn tuloksen 79 pistettä! Onnea vielä :)

Itse olin kouluttamassa Springereiden toko-päivässä. Mukana olivat kasvateista Korppu (J. Knight of Can-A-Lot), Heta (J. Heikun Keikun) ja Pihla (J. Gale Wind), jotka olivat kaikki hyvin päteviä. Oli muutenkin hauska kouluttaa todella kivoja ja innokkaita springereitä omistajineen. Toivottavasti mahdollisimman montaa olisi puraissut pieni toko-kärpänen... Kaikki rally-tokon kisamaiseen harjoitukseen osallistuneet olivat ihan valmiita virallisiin kisoihin ja tekivät todella hienoja suorituksia! Kiitos vielä Sadulle ja Niinalle avusta ja kouluttamisesta ja Lotalle kisamaisten harjoitusten kuvaamisesta. Keviniäkin näin pikaisesti, mutta kuvat jäivät harmittavasti ottamatta... Poika täyttää huomenna neljä kuukautta.

Muistattehan, että springereiden rally-tokon ilmoittautuminen on auennut ja sinne ovat jäsenete etusijalla 22.10 asti. Toivottavasti mahdollisimman moni springeri ja mahdollisimman moni kasvateistani pääsee mukaan kisaamaan!

Ei kommentteja: