tiistaina, lokakuuta 18, 2016

Onnea 10-vuotiaille Veikan Vaikeille :)

Eilen tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Täplä eli Jangas Behaving Badly synnytti seitsemän pennun pentueen, joista Paavo syntyi kaiken lisäksi reippaana poikana pihalle, jossa pääsi kyllä heti pyyhkeisiin käärittynä sisälle. Emän mukaan tulivat viralliset nimet elokuvista ja isänsä Veikan eli McTwister's Wet Wet Wetin mukaan pentue sai lisänimen Veikan Vaikeet. Nämä vaikeat ovat olleet äärettömän hauskoja, toiminnallisia, leikkisiä ja sen takia myös vaativia. Onneksi kaikki pääsivät arvoisiinsa koteihin :)

Pentueesta kaksi on siirtynyt sateenkaarisillalle: Remu eli Fi Mva  J. Direct Action vuosi sitten kasvainten takia ja Tarmo eli J. Da Vinci Code muutama kuukausi sitten puolustuskyvyn pettäessä. Taustalla oli varmasti jokin syy (kasvaimet?), mutta se ei koskaan selvinnyt.

Muut ovat edelleen kovassa vauhdissa ja menossa mukana. Raisa eli Fi Ava Fi&Ee&Ru Mva  J. Duck Soup  on vuoden aikana kisaillut rally-tokossa alokas. avoimen ja voittajaluokan läpi ja olemme alkaneet jo mestariluokan urakankin.

kuvat Elli Pehkonen
Paavo eli J. Dirty Harry on puolestaan käynyt näyttelyissä enemmän kuin vuosiin ja tuloksena: 2x ROP, 2x ROP-vet, VSP-vet, SERT (Fin), 2x vet-SERT (Ee), vara-SERT...


kuva: Reetta Huovinen


Tytöt Nuppu J. Dolce Vita, Manteli eli J. Dimples ja Tico J. Dirty Dancing ovat viettäneet ansaittuja eläkepäiviä.
Manteli ja tätinsä Milla (13 v) kuva: Nummelinin perhe

Nuppu

Nuppu (kuvat: Sarsaman perhe)
Vuoden aikana syntyivät Raisan pennunpennunpennut eli K-pentue ja Nupun pojan pentue eli Doniol H-pentue ja paraikaa toivotaan syntyväksi Nupun ensimmäisiä pennunpennunpentuja, kun Zelda on astutettu muutama viikko sitten.

Hyvää syntymäpäivää Raisa, Paavo, Nuppu, Manteli ja Tico!!

Ei kommentteja: