maanantaina, lokakuuta 03, 2016

Paavo PU3 ja vara-SERT

Eilen osallistuttiin Hämeenlinan näyttelyyn Tuuloksen parkkihallissa, jossa Kirsi Nieminen tuomaroi walesit, joita oli ilmoitettu peräti 19 kipaletta. Parhaiten porukasta pärjäsi Paavo eli Jangas Dirty Harry, joka sijoittui veteraaniluokassa ERi2. SA ja oli lopulta PU3 saaden vara-SERTin.

Tässä Paavon arvostelu:
 "Erinomainen tyyppi. 10½v veteraani esitetään erinomaisessa kunnossa, Hyvä pää, viehättävä ilme. Rodunomainen ylälinja. Hyvä eturinta. Voimakas runko. Korkeat kintereet. Tasapainoisesti kulmautunut. Sujuvat liikkeet."
Jangas Dirty Harry eli "Paavo"

Sandy eli Jangas Huller om Buller ei esiintynyt parhaimmillaan ja on ilmiesesti selästä hieman jumissa, koska arvostelun jälkeen katsoimme, että takajalkojen liike toden totta jää rungon alle. Hierojalle siis :)  Sandy oli käyttöluokassa ERI2.

Siskonsa Heta eli Jangas Heikun Keikun oli ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä ja toivoin kevyelle tytölle EH:ta ja tuomari nauroi pohtineensa asiaa, mutta kallistui kuitenkin H:n puoleen. Heta esiintyi kuitenkuin kuin vanha tekijä.
Jangas Heikun Keikun eli "Heta"




Sissi haluaa taluttaa i-t-s-e

Pikon poika Nano eli Doniol Happy Fellow sai junioriluokasta EH2.

  Oli muakva joskin pitkä päivä, kun harjoitusarvostelijan takia kehä oli pahasti myöhässä. Kiitos taas seurasta Reetta, Leura ja Jaana!

Ei kommentteja: