lauantaina, lokakuuta 29, 2016

Raisalle toinen hyväksytty tulos rally-tokon mestariluokasta :)

Kisasimme tänään kolmatta kertaa rally-tokon mestariluokassa ja tällä kertaa rata oli onnistunein pitkään aikaan: Raisan eli Jangas Duck Soup kanssa oli mielettömän kiva kisata! Tuomarina toimi Kirsi Petäjä ja rata näytti hiukan kinkkiseltä monine puolenvaihtoineen ja kahden peruutuksen kanssa, mutta radalla ensimmäisen kahden kyltin jälkeen jännitys helpotti ja kisaaminen Raisan kanssa oli vaan kivaa :) Raisa on pätevä, keskittyy ja yrittää parhaansa.

Takaosan käyttö ei enää kymmenvuotiaalla etenkään jumittuneen oikean tukijalan takia (keskiviikkona oltiin taas Kaiperlalla hoidossa ja hyvin alkoi avautumaan) mitään maailman kauneinta, mutta toinen ainakin yrittää.

 Pisteitä jäi jäljelle 84. Pistevähennyksistä -10 vp tuli siitä, etten saanut käännyttyä paikallani, vaan liikuin käännöksessä ja tämä piti olla Raisalle hankala liike ;) Kenelleköhän se olikaan sitten hankalaa?!  Ohjaajavirhe -3 vp tuli heti ekalta kyltiltä koiran vaihtaessa puolta edessä, kun olin hiukan kipsissä... Lisäksi tuli vielä yksi -3 vp suoritus TVÄ eli väärin suoritettu liike (istu- seiso- kierrä koiran ympäri), kiersinköhän seisovaa Raisaa jotenkin kummallisesti, vai mitäköhän siinä mokasin... Ei ole videolla ei.

   Kiva rata, kivat pisteet 84 kipaletta, kehut tuomarilta mukavasta suorituksesta ja sijoitus 2./7. Seuraavaksi springerimestaruuksiin katsotaan saataisiinko RTK4-koulari eli kolmas hyväksytty tulos mestariluokasta. Raisa on super!

  Huomenna pääsen Zeldaa eli Jangas In Blossom tapaamaan, niin vastaan sitten muutamaan tulleeseen pentukyselyyn, kun tietää onko pentuja odotettavissa ;) Tässä vaiheessa on aina jännää, kun ei vielä varmuutta ole enkä ole Zeldaa nähnyt sitten astutuksen. Jan ja Janne ovat arvailleet tulosta kumpaankin suuntaan, joten katsotaan...

Ei kommentteja: