keskiviikkona, joulukuuta 28, 2016

Seisoskellen 4,5-viikkoisena

Pennut kasvavat kovaa vauhtia, vaikka ovatkin edelleen helppoja pieniä naperoita ja antavat meidän nukkua aamuyhdeksään. Parin viikon päästä tosin alkaa arki ja silloin on joka tapauksessa herättävä aamulla kuuden maissa, mutta nautitaan nyt laiskoista aamuista, kun hetki voidaan :)

  Ruokaa naperot syövät jo neljästi päivässä, tosin iltapäivän kanan kaulaoista tuntuu olevan enemmän iloa ja touhua kuin varsinaiseksi ateriaksi, mutta Zelda kyllä popsii kaikki suuhunsa, kunhan askartelun jälkeen pääsee pentuaitaukseen. Sikäli hauska pentue, että ne eivät ole edelleenkään kinastelleet kauloista, vaan kaksi pentua mahtuu joviaalisti syömään samaa herkkua, jos toinen nyt sattuu vahingossa makoilemaan omansa päällä...

Pennuista on tullut leikkisiä kavereita. Yhä edelleen Salama (Lightning) ja Lara ovat ensimmäisinä sylissä ja etenkin Salama on kovin hellyyden kipeä. Pikku-Legend on tosi leikkisä, mutta muut ovat kovasti innostuneet nekin leluista ja sisarusten kanssa painimisesta.
Leikittäiskö legoilla?


Eilen Niina kävi kylässä ja saimme otettua pennuista uudet seisotuskuvat 4,5 viikon iässä. Ne olivatkin harvinaisen helppoja seisottaessa, kun olivat aika unisia pieniä (mitenkäs se menikään - älä koskaan herätä nukkuvaa pentua...). Samalla pennut pääsivät tutustumaan ensi kertaa yksitellen makkariin ja kovasti lähtivät jo heti tutkimaan. Viimeisenä olleet Lara ja Larry jäivät hetkeksi lasten kanssa leikkimään.

Tässä kuvat, ensin taas pojat sinisellä taustalla ja sitten tytöt vaaleanpunaisella. Sukupuolineutraalius sikseen, kun näin on pennut helpompi erottaa toisistaan!

Jangas Link To The Past eli "Link"
Jangas Legend of Chima eli "Legend"
Jangas Lemming eli "Lemming"
Jangas Leisure Suit Larry eli "Larry"
Jangas Legend of Zelda
Jangas Lightning eli "Lightning" tai "Salama"
Jangas Lara Croft eli "Lara"
Valitettavasti koskaan ei voi olla pelkkää iloa ja autuutta, vaan tällä kertaa Wilma (J. Ees-Taas) on ollut kovin kipeänä ja mummu-koiralla todettiin pahannäköinen spondyloosi. Tsemppiä ja jaksamista toivotellaan kovasti Wilmalle!

Ei kommentteja: