keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2017

Jangas-leirille voi ilmoittautua!

Heinäkuussa järjestetään Vuolasvirta-palkinnon kunniaksi ensimmäinen Jangas-leiri 6-9.7.2017 eli neljä päivää yhdessäoloa ja paljon koiramaista touhua. Leirillä pääsee tutustumaan niin taipumuskokeisiin (ja samassa paikassa sunnuntaina voi osallistua myös viralliseen taipumuskokeseen), metsästyskoirien jäljestämiseen (ns. verijälkeen), nose workiin, rally-tokoon, tokoon, agilityyn, vepeen eli vesipelastukseen, metsästyskoulutukseen, trimmauksen saloihin sekä näyttelykoulutuksen perusteisiin. Tarkoitus on saada tästä mukava koko perheen tapahtuma, johon voisi osallistua myös lasten kanssa, tulla paikalle viihtymään, tutustumaan muihin sukalaiskoiriin ja niiden omistajiin sekä samalla tutustua (tai treenata tavoitteellisesti) perheen nelijalkaisen vilperin kanssa erilaisiin harrastuslajeihin.  

Ilmoittautumiset ensisijaisesti huhtikuun loppuun mennessä, jotta voidaan alkaa suunnitella ryhmiä ja tarkempia aikatauluja, kun tietää mihin kukin haluaa osallistua. Jos huhtikuun jälkeen tuleekin muutoksia esim. loma-aikoihin, niin aina voi jälkikäteen sumplia asioita ;)

Erityisesti vepestä kiinnostuneista olisi kiva saada tieto ajoissa, jotta tiedetäänkö, kannattaa varusteita vuokrata ja suunnitella niiden kuljetusta... https://www.snj.fi/harrastukset/vesipelastus_vepe/


Jos kasvatin omistajista ei tule tarpeeksi ilmoittautuneita, avataan ilmoittautuminen tiettyihin koulutuksiin myös muille tai perutaan koulutukset hyvissä ajoin. Tieto osallistumisesta olisi siis tosi tärkeä tässä vaiheessa :) Jos nartulla sattuu juoksu leirin aikaan, voi leirin peruuttaa tai osallistua kuunteluoppilaana ja koiran kanssa esimerkiksi vain metsälajeihin viimeisenä urosten treenattua valmiiksi.


Sunnuntaina olisi kiva saada seniorisenssit ja pentutreffit, joihin toivoisin mahdollisimman paljon kasvatteja ja eritoten veteraanikaartia mukaan. Olisi mahtavaa nähdä paljon myös harmaanaamoja, jotka eivät aktiivisesti osallistu muuhun kuin sohvan valtaukseen ja lenkkeilyyn (niiden tärkeyttä väheksymättä :)


Sunnuntaina voi erikseen ilmoittautua myös viralliseen taipumuskokeeseen ja paikalle tullessaan kokeilla mm. nose workia ja katsoa miten vanhojen ja nuorten nenä toimii namien etsinässä...


Jaana on tehnyt leirille hienot kotisviut, joissa voi tutustua ohjelmaan, hintoihin ja paikkaan. Sieltä löytyy myös lomake, jolla voi ilmoittautua mukaan.


Jangas kesäpäivät


Hauhovi on helpon matkan päässä niin pääkaupunkiseudulta, Hämmeenlinnasta, Lahden suunnalta kuin Tampereeltakin katsoen.


Leiri on yhtä lailla ajateltu perheen muita koiria (myös erirotuisia) ajatellen ja pentueiden isien omistajat ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Ei kommentteja: