perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

Nimiäiset

Tällä kertaa ei olekaan montaa nimettävää, kun syntyi vain kaksi tyttöstä. Toisen nimi juontaa kuitenkin melkein 14 vuoden päähän. Toivoin A-pentuetta aikanaan ensin kultaisellenoutajallemme, sitten kahdesti Katille ja ajatuksena oli, että niistä olisi tullut "mielikuvitusolentoja". Nimi oli niin kovin enteellinen, että mielikuvitukseksihan koko A-pentue jäi. Ei tullut Annan Kareninaa, Ahmed Ahnetta, Ashley Wilkesia eikä muita hahmoja.

Jo siinä vaiheessa nauroin, että mikäli B-pentueen suvussa on Harry, niin niistä täytyy tulla Behaving Badly-pentue. Harppa oli nimittäin kuin suoraan TV-sarjasta "Huonosti käyttäytyvät miehet": naisten perään, olutta kittaava (se kaatoi tarkoituksella kaikki olutpullot saadakseen litkiä juoman kitaansa), sohvalla löhöävä, kaapit ratsaava ärsyttävä ja samalla hellyttävä olento, jolle ei voinut  edes olla vihainen.
Jangas Behaving Badly ja D-pentue vuonna 2006

 B-pentue olikin Katin ja Harryn jälkikasvua ja teema piti: ihastuttava Behaving Badly (Täplä) on lähes kaikkien kasvattieni takana, Beauty Or Beast (Milla) still going strong ja yli kymmenvuotiana kuolivat Jangas Blame The Dog ja Jangas Bending The Rules. Silloin jo ajattelin, että mikäli aikanaan M-pentue on Täplälle sukua, niin haluan nimetä yhdestä Miss Behaving eli "neiti käyttäytyvä" aka misbehaving (huonosti käyttäytyvä).

Pikku-Täplä syntyi ensimmäisenä kuten Täpläkin aikanaan, sillä on täplä päässä kuten isoisoäidillään ja niinpä se saa nimen Jangas Miss Behaving.
Olen vain toimeilias Neiti Käyttätyvä

Saiskos näistä sormista jauhelihatarjoilua?


Ässä saa nimensä samoilla linjoilla eli Jangas Miss Chievous kuten mischievous eli ilkikurinen tai pahankurinen. Toivottavasti näistä tulee nimistään huolimatta yhtä mukavia kuin esiäitinsä Täplä.

Ilkikurinen vain, mutta ihan silleen hauskasti :)

Pahankurinen passikuva?

Muita vaihtoehtoja nimiksi oli esimerkiksi Miss Match.

Poikia ei syntynyt, mutta Sandyn adoptionpoika saa nimen Mr Maybe. Muitakin hauskoja poikien nimiä jää käyttämättä kuten Mr Right, Mr Big, Mr Perfect, Mr Personality ja Mr Kiss-And-Tell.
Mr Maybe on ehkä pentueveli, ehkä ei.

Ei kommentteja: