tiistaina, huhtikuuta 18, 2017

Vauhdikas pääsiäinen

Tällä kertaa meillä olikin aikamoisen vauhdikas pääsiäisloma, kun ajeltiin ympäri Suomea ja jätettiin koiria hoitoon sinne sun tänne ;) Torstaina Raisan rally-tokoilun jälkeen kurvattiin Lopelle viemään Sandy ja pennut hoitoon Sandyn oman perheen luo, sieltä jatkettiin Riihmäen ABC:n ja illallisen kautta Tampereelle. Launtaina jätettiin meitin vanhat tytöt hoitoon Tampereelle ja jatkettiin edelleen Maalahteen, josta palattiin seuraavana päivänä. Eilen napattiin taas hurjasti kasvaneet pennut ja Sandykin kotiin matkalla. Muutamassa päivässäkin pennut tuntuvat muuttuneen jo hurjasti. Siellä ne taapersivat pitkin taloa, tutkivat joka paikkaa ja olivat tavanneet paljon vieraitakin. Kiitos hurjasti pentujen hoidosta!!

Tytöt ovat kyllä maailman helpoimmat automatkaajat. Ne nukahtavat saman tien kuljetusboksiin ja vetelevät hirsiä aina siihen saakka, että ollaan perillä. Ei mitään mutinoita eikä pahoinvointia. Kotona on taas porukalle uni maittanut seikkailujen jälkeen :)

Tässä vielä viikon takaisia kuvia hoitopaikasta, koitan saasa viimeistään huomenna uusiakin kuvia naperoista. Kuvat: Laura Heikkilä.









Ei kommentteja: