sunnuntaina, joulukuuta 31, 2017

Onnellista Uutta Vuotta!

Uuden vuoden kynnyksellä on aina kiva muistella kuluneen vuoden kohokohtia. Vuonna 2017 tapahtuikin monia mukavia asioita:

Peräti kaksi kasvattiani saavutti Suomen muotovalion arvon. Kummatkin ovat jo arvokkaita veteraaniherroja: Fi Mva Jangas Dirty Harry ja Fi Mva RTK1 Jangas Eager Beaver.
Jangas Eager-Beaver saavutti muotovalion arvon. 

Kuten myös Jangas Dirty Harry. Kuva Aino Väyrynen. 
Pentuluokassa menestyivät L-pentueen tyypit: Jangas Lightning ROP- ja BIS2-pentu erikoisnäyttelyssä, Jangas Leisure Suit Larry, Jangas Link To The Past ja Jangas Legend of Chima myös ROP-pentuja. Näiden lisäksi myös siskot J. Lara Croft ja J. Legend of Zelda palkittiin kunniapalkinnolla.

Rally-tokossa kisasi myös useita kasvatteja:
RTK1-koulutustunnuksen saavuttivat veljekset Jangas Eager Beaver ja Jangas Even-Stevens. Myös Jangas Gale Wind sai ensimmäisestä kokeestaan hyväksytyn tulokset 86/100 pistettä. Raisan eli Jangas Duck Soup kanssa olemme jatkaneet kisailua mestariluokassa, vaikka valionarvotuloksiin ei ihan ylletykään, oli paras tulos 93 pistettä ja saatiin useita yli 90 pisteen tuloksia. Ensi vuonna jatketaan kisailua.

Agilityssä kisasi tänän vuonna vain kaksi kasvattiani, mutta monia nuoria lupaavia kävi treenaamassa agilityn saloja. Vaikka Pihla eli Jangas Gale Wind kisasi vain pari kisaa Even kanssa, saivat he kuitenkin SM-0 tuloksen.

Muun maussa Elsa ja Netta läpäisivät taipparin kolmen muun K-pentueen sisaruksensa tavoin. 

Taipumuskokeen selvitti iso liuta kasvatteja, kaikki hienosti ensi yrittämällä! Onnea Jangas Knight of Can-A-Lot, J. Kate Reddy, J. Kajsa Kavat, J. Karlsson På Taket, J. Kiss And Make Up sekä J. Legend of Zelda omistajineen :) Myös sijoituksessa oleva Femma eli Doniol High Five To Jangas selvitti taipparin ensi yrittämällä ja MH-luonnekuvattiin.

Nose Workin hajutestin suoritti nuori Jangas Lara Croft Erkun ohjaamana.

L-pentue lähti maailmalle tammikuussa ja M-pentue syntyi maaliskuussa. Marraskuussa terveystarkastuksissa nuoret kasvatitK- ja L-pentueista  todettiin lonkkien ja silmien osalta terveiksi (6x silmät ok sekä lonkat 5 x A, 1 x A/B).
M-pentueen siskokset syntyivät maaliskuussa

Jangas-leirillä oli kiva nähdä paljon kasvatteja ja neljän päivän aikana ehdittiin touhuta hurjan paljon erilaisia asioita ja oppia uutta eri harrastuslajeista! 

Leirillä ehdittiin tutustua harrastuslajeihin vepestä, metsästykseen, jäljestykseen, agilityyn, tokoon ja rally-tokoon.

LeiriShowssa naurettiin pikkutunneilla askarrelluille ruusukkeille. Berit toimi aina yhtä aurinkoisena tuomarina. 

Valitettavasti tänä vuonna täytyi myös syksyllä hyvästellä useita iäkkäitä kasvatteja. Sateenkaarisillalle lähtivät Milla eli Jangas Beauty Or Beast (14 v), Aksu eli Jangas Cordon Bleu (13,5 v) ja Manteli eli Jangas Dimples (lähes 11 v).
Milla ja Manteli vielä yhdessä kesäleirillä Matildan kanssa.
Aksu elämänsä ehtoopuolella
Kiitos vielä kasvattien omistajille mukavasta vuodesta, hauskoista hetkistä ja ennen kaikkea kasvattieni saamasta hyvästä hoidosta :) Ja tietysti kaikille tutuille ja tuntemattomille Oikein Hyvää ja onnellista Uutta Wuotta!

Ei kommentteja: