sunnuntaina, toukokuuta 27, 2018

K-pentue MH-luonnekuvauksessa

Tänään jatkettiin Springereiden MH:n merkeissä  ja nyt pääsivätn waleseista K-pentueen nelikko, Kevin ja hollannin tuonti Emppu luonnekuvattaviksi.
Nelikko Lyyli, Elsa, Netta ja Korppu.

  K-pentueesta osallistui tänään neljä tyyppiä: Elsa eli Jangas Kiss And Make Up, Netta eli Jangas Kate Reddy, Lyyli eli Jangas Kajsa Kavat sekä Korppu eli Jangas Knight of Can-A-Lot.

Sosiaalisuudessa näillä oli lähinnä kolmosia ja jonkin verran nelosia. Netta tosin halusi vain kierähtää selälleen tutkittaessa ;) Leikkiin Korppu ja Netta innostuivat, Elsakin leikki hieman, mutta Lyylillä oli muita bisneksiä kuten lintujen ja muiden hajujen etsiminen. Muut tarttuivat viivellä tai etuhampailla, mutta Lyyli ei siihenkään kerinnyt (kiirettä pitää, kuten ymmärrätte).
Elsa innostui leikkiin

Valmiina, paikoillanne, viehe!

Saalistamaan lähtivät jommalla kummalla kerralla muut, mutta Korppua vieheemme ei houkuttanut. Akiviteettiiosiossa oli sekä rauhoittuvia (3) että touhuavia (4) tyyppejä. Etäleikkiin ei kukaan innostunut.

Korppu pinkoo vieheelle

Rohkeuden suhteen löytyi aika suuria eroja. Elsa pelästyi haalaria vain hieman ja meni nopeasti katsomaan, mutta pelkoreaktio tuli viiveellä eikä Elsa selvästikään ollut ehtinyt ihan pohtia pelotetta, koska ohituksissa alkoi pelottaa. Räminällä tuntuivat vielä haalarin muistot jytäävän päässä ja kuvaus keskeytettiin.

Lyylillä oli näyttävät pakoreaktioit, kun jalat veivät ennen kuin aivot ehtivät mukaan. Se kuitenkin oli hyvin utelias ja ehti nopeasti katsomaan eikä jäljelle jääviä pelkoja ollut. Ampuminenkaan ei jänskättänyt metsästyskoiraa. Lyyli oli todella reipas.

Korpun pelkoreaktiot olivat hyvin pieniä (2 tai 3 eri pelotteilla eli väistää kääntämättä pois katsetta) ja uteliaisuus voitti nopeasti (3,5 4) eikä jäljelle jääviä pelkoja ollut. Korppu leikki myös yhtä hyvin alussa ja lopussa, mutta valitettavasti kolmennen laukauksen kohdalla Korppua selvästi alkoi pelottaa.

Netalla oli vielä veljeäänkin pienemmät pelkoraktiot ja se oli hyvin utelias (4,5,3). Silläkään ei ollut jäljelle jääviä pelkoja, vaan päinvastoin räminää kohtaan jäi hieman kiinnostusta. Netta leikki lopussa yhtä hyvin kuin alussa eikä välittänyt ampumisesta. Sijoitusnartet Lyyli ja Netta olivat kummatkin ihan mainioita tyyppejä myös luonnekuvauksessa, joten kelpaa jatkaa niistä aikanaan kuudenteen polveen Jangas-kasvatteja :)

Lopussa Kevinkin innostui leikkiin!
 Brittituonti Kevin eli llon Helygen oli hajujen lumoissa kuvauksen alussa eikä oikein malttanut moikata testinohjaajaa kunnolla tai leikkiä, etäleikissä uteliaisuus kuitenkin voitti ja etäleikkijää piti käydä katsomassa :) Se ei pelännyt mitään erityisen paljon ja kävi ihan asiallisesti tutustumassa pelotteisiin. Lopussa voitiin jo leikkiäkin eikä laukauksetkaan aiheuttaneet mitään katastrofia.

Ei kommentteja: