lauantaina, toukokuuta 05, 2018

Raisalle rally-tokosta MES 80 p

On se meirän Raisa eli M&Ava Jangas Duck Soup vaan aika epeli. Ikää on jo 11,5 vuotta, mutta Riesa-mummon kanssa on edelleen hirmuisen hauska kisata. Kuulokoje tulisi tarpeeseen kuulon heikennyttyä, mutta hyvä kontakti ja käsimerkit pelittävät pitkälti. Anna Klingenbergin radalta tänään siis 80 pistettä, josta ärsyttävä -10 tuli pyörähdyksestä (kyltti 13), kun vanhus kääntyi vähän kankeasti ja myöhään - niin siis kuka ei ohjannut ajoissa ;) Muuten ihan kelpo suoritus. Rata tuntui kohtuullisen helpolta, mutta käskyistä käsimerkkeihin siirtyminen on edelleen vielä puolitiessään noissa asennonvaihdoissa ohjaajan sivulla ja siitä uusiminen (kyltti 8), myös valkovuokko (kyltti 7) meni uusimisen kautta. Sen lisäksi yksi ohjaajavirhe ja yksi kontrolli.


Edellisistä kisoista en saanutkaan erikseen päivitettyä mitään, vaikka omalla tavallaan pääsiäinen oli aika ikimuistoinen, joskaan en haluaisi sitä enää uusia. Perjantaina koko lauma: koirat, lapset, tavarat ja me vanhemmat pääsimme kohti Tamperetta, kun Hyvinkään kohdalla huomasin, että Raisan kisakirja ja rokkarit olivat jääneet kotiin. No, tuomarille sopi, että voimme ostaa uuden kisakirjan, jos saan rokotustodistukset. Karvakamut-eläinlääkäriasema avautui lauantaina klo 10 ja kisan rataantutustuminen alkaisi 10.30. Tiukille menisi siis. 10.22 tuli sähköpostissa Raisan rokotustodistus ja sen jälkeen mittaus, uusi kisakirja ja sirun tarkistus. Päästiin kisaamaan, mutta muutama isompi moka pudotti tuloksen nollille eli alle 70 pisteeseen eikä se keskittyminen aamun ruljanssin jäljiltä ollut ehkä ihan parasta mahdollista. Seuraavalle päivälle kaikki olisi siis ollut valmiina, mutta lapsenvahdiksi lupautunut äitini totesi iltapäivällä, että mahaa kiertää ja kohta oksetti. Ilmoitin kisoihin, etten pääsekään. Onneksi en lähtenyt, koska omakin vatsa oli sekaisin ja kotimatkalla Tampereelle jouduimme pysähtymään etten antaisi ylen autoon - niin siis huoltoaseman pihahan on toki miellyttävämpi vaihtoehto. Se siis niistä kisoista.  Blogin päivityskin jäi vatsataudin kourissa.

Olemme muuttamassa kesäkuussa ja olen jo siivoillut vanhoja kansioita. Enpä ole kauheasti vuosien varrella muuttunut: Katille löytyi kolme tokon kisakirjaa, Raisalle kaksi ja nyt vielä kaksi rally-tokon kisakirjaa. Agilityyn päästiin joskus Harryn kanssa kisaamaan ilman kisakirjaa, toivomuksena ettei sitten nollatulosta. Kiltisti tehtiin muutama kymmenesosasekunti yliaikaa ;)

Sama pää kesät talvet.



Ei kommentteja: