lauantaina, toukokuuta 26, 2018

L-pentue MH-luonnekuvauksessa

Taas viikko on mennyt uuden omakotitalomme remontin ja koulutyön ja numeroiden annon ohella MH-luonnekuvauksen järjestelyihin. Maanantaina kävimme ysiluokkalaisen Petran kanssa tutustumassa Springeri-lehden painopaikkaa eli painotalo Plus Digital Lahdessa.

Lopussa kuitenkin kiitos seisoo ja tänään saatiin vietyä läpi peräti yhdeksän mukavaa walesilaista ja yksi englantilainen springeri aurinkoisessa säässä.

Aamupäivällä osallistuivat Jangas Leisure Suit Larry eli James, Jangas Legend of Zelda eli Iines, Jangas Lemming eli Torsti, Jangas Lightning eli Salma sekä Jangas Legend of Chima eli Aimo. Kuvia ja videoita on vielä kamerassa ja tulokset saan kirjoitettua auki jossain vaiheessa, mutta tässä vain kahdentoista tunnin päivän jälkeen lyhyet kommentit:

Kaikki olivat hyvin sosiaalisia ihmistä kohtaan (suurimmalla osalla kontaktin osalta 4, lopuissakin 3) ja ne innostuivat myös hyvin leikkimään: kaikilla leikkihalu 4 eli "leikkii - aloittaa nopeasti ja on aktiivinen".  Tarttumiseen ne olivat mielestäni turhan varovaisia ja tuloksena suurella osalla 3 eli "tarttuu esineeseen viiveellä tai etuhampailla". Taisteluleikissä ne eiväöt tarttuneet patukkaan, vaikka testinohjaajan kanssa heiluminen hauskaa olikin.

James nauttii testinohjaaja-Virpin käsittelystä

Leikkiminen on nastaa touhua!

Siis tähänkö pitäisi tarttua? No ehkä hetken päästä.
 Vieheen perään meno ei juurikaan porukkaa kiinnostanut, muutama lähti hitaasti  perään. Aktiviteetissä ja etäleikkissä pääosin aika rauhallisia (3) ja kiinnostuneita, mutta eivät lähteneet leikkimään . Poikkeuksena Iines, joka kävi etäleikkijää moikkaamassa, vaikkei ihan leikkiin lähtenytkään.
Täällä metsän varjoissa voi ottaa vaikka päikkärit.
 Haalarin aiheuttamaan yllätykseen koko porukka reagoi nopealla paolla ja varsin suuret pelot vaikuttivat myös siihen, että kesti aikaa ennen kuin uteliaisuus voitti. Lähes kaikki kuitenkin nollasivat tilanteen nopeasti eikä jäljelle jääviä pelkoja juuri ollut.

Räminälaitetta hieman väistettiin (suurella osalla 3) ja Torsti, Salma ja james menivät nopeasti katsomaan mistä ääni tuli. Tässäkin jäljelle jäävät pelot olivat pieniä, poikkeuksena Iines. Iineksen kanssa kävi vähän huono tuuri haalarilla, kun se sotkeutui emännän jalkoihin ja remmii, jolloin sille tuli ikään kuin kaksinkertainen pelästyminen. Se paineistui selvästi kuvauksessa, kun muut nollasivat tilanteen nopeasti.

Aaveilla ainoastaan Torsti poistui kauemmaksi ja jätti emännän selviämään yksistään, muut selvittivät tilanteen varsin hienosti. James ja Aimo olivat suurimman osan aikaa ohjaajan sivulla tai edessä.

Lopun leikki oli ehkä aavistuksen vaisumpi ( 3 leikkii - aktivisuus lisääntyy/vähenee) muilla paitsi Salmalla, joka leikki yhtä innokkasti alussa ja lopussa. Kaikki kuitenkin innostuivat lopussakin reippaaseen leikkiin, mutta kuuma sää ja kuvaus vaikuttivat kuitenkin vähäsen.

Laukauksista kukaan ei välittänyt, tosin Iinekselle jätettiin ampumatta, kun haluttiin jättää sille positiivinen mielikuva koko tilanteesta eikä riskeerata sitä, että se olisi paineistuttuaan alkanut yhdistää ampumisen siihen  olotilaan. Kaikilla neljällä, joille ammuttiin oli tuloksena 1 tai 2 eli ne olivat hyvin välinpitämättömiä.

James ja kieli

Velipoika Torsti
Kolme sisarusta Torsti, Iines ja Salma



Suuri kiitos teille kaikille osallistumisesta!! Huomenna jatketaan K-pentueen ja Kevinin voimin :) Maanantaina koitan saada kaikkien tulokset blogiin.

Ei kommentteja: