lauantaina, maaliskuuta 02, 2019

Ellille varaSERT ja Esme VSP-pentu :)

Viikko on mennyt hujauksessa hieman stressaantuneissa merkeissä. Tiistaina Netan pennuista Pöksy-Piituun oli iskenyt silmätulehdus vasta aavistuksen auenneeseen silmään, mutta onneksi sain Marjalta puhelinreseptin apteekkiin ja ehdin viime hetkellä hakea silmätipat ennen kuin Hakunilan apteekki suljettiin. On kuulemma aika tavallista, mutta ensimmäistä kertaa omalla kasvatilla ja kyllähän sitä taas oli ihan sekapäinen huolesta. Eilen pennut saivat myös ensimmäisen matokuurin Canexia ja Nettakin on Axilur-matokuurilla. Netta on muutenkin alkanut taas ulkoilla lenkeillä Raisan seurassa.

   Eilen Nipa ja Esme kävivät trimmissä ja Raisa pääsi taas Nenosen Niinan VOI-MES uusien kylttien teemakerralle. Nipa jäi yöksi, vaikka viime yöstä tulikin aikamoinen hulinayö. Nipa oli päässyt iltapissille puolen yön aikaan, mutta herätti meidät silti neljän maissa. Raisan juoksu on juuri loppumassa/loppunut ja se selvästi vielä tuoksuu hyvältä, vaikkei päästäkään Nipaa metriä lähemmäksi takapäätään. Nipa selvästi kyllä tajuaa, että jotain on meneillään ja oli koko eilisin illan rauhaton ja selvästi seurailu Raisaa. Nipa oli edelleen rauhaton siinä vaiheessa, kun Sebastian-parka oksensi viiden maissa keittiöön. Poika-parka on kunnon oksennustaudissa.

Onneksi päivä jatkui aamua parempana ja meillä oli kiva reissu Kouvolan näyttelyyn Leenan, Sissin ja koirien Ellin ja Nipan kanssa. Pennuilla oli hauskaa ja vauhdikasta myös kehässä, mutta Elli on jo kovasti aikuistunut ja käyttäytyy hyvin asiallisesti. Tuomarina toimi tehokas Juta Haranen ja kotiinkin päästiin ihmisten aikoihin. Tuloksetkin olivat mukavia:


VSP-pentu Jangas Nice Weather For Ducks eli "Esme"
Näin Esmestä sanottiin: "8 kk vilkas narttupentu, jolla oikeamallinen pää. Korrektit silmät ja korvat. Hyvin kehittynyt ikäisekseen. Tulossa oikea karva. Hyvä luusto ja kulmaukset. Tarvitse kehätottumusta. "

2. KP Jangas Nonesuch eli Nipa
Arvostelu kuului näin: " 8 kk. Hyvin kehittynyt ikäisekseen. Tarvitsee aikaa ja kehätottumusta. Hyvä temperamentti. Korrekti purenta. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä luusto. Tulossa oikealaatuinen karva. Liikkuu hyvin, jos haluaa."
PN3, varaSERT Jangas Miss Chievous eli "Elli"
Ellin arvostelu: "Lähes 2 v. Hyvä pää ja ilme. Korrektit simät ja korvat ja purenta. Riittävästi kehittynyt ikäisekseen. Hyvä luusto ja kulmaukset. Oikea karvanlaatu. Rodunomaiset liikkee5t. Korrekti häntä. Tarvitsee hieman lisää massaa."

Ei kommentteja: