tiistaina, maaliskuuta 19, 2019

P-pentueen söpöliinit

Kevät etenee kovaa vauhtia ja tuntuu ettei aina ehdi mukaan. Talomme takana oleva ojakin on ääriään myöten täynnä ja touhua riittää niin töissä, kotona ja kuin kouluttaessakin. Tuntuu, ettei kaikkea millään muista ja ehdi hoitaakaan. Eppu menee joukun jatkona jo aika huomaamatta, pennut ovat alkaneet ruokailla kolmesti päivässä ja viikonlopusta alkaen koitetaan saada ruokailukerrat neljään. Viikonloppuna oli ajatuksena saada pennut eka kertaa uloskin ja saas nähdä joudutaanko jo laittamaan isompaa pentuaitaustakin toisille.

Mitäs ne pienet nappisilmät meinaa?

Ollaan vaan...

ja leikkiä lyödään.

Piitu

River


Tuolla se iso maailma meitä odottaa
Eiks niin?
Pilkkupoika


Viiman pennut kasvavat kovaa vauhtia ja ensi viikolla ne pääsevät myös pentutestiin. Pentupaketitkin alkavat muovautua ja rekisteröinnin olen tallentanut OmaKoirassa eli paperit saa viimeistään ensi viikon alussa. Runsaan viikon päästä ensimmäiset pennut jo muuttavat uusiin koteihinsakin. Aika hurahtaa loppujen lopuksi hirmuisen nopeasti.

Viiman tytär Jangas Outlander etsii vielä aktiivista ja harrastavaa sijoituskotia pääkaupunkiseudulta :) Muuten pennuille vaikuttaisi olevan omat kodit odottamassa, ellei tule mitään yllätyksiä.

Ei kommentteja: