lauantaina, maaliskuuta 16, 2019

O-pentueen nimiäiset

Tällä kertaa nimiäisiä vietettiin hieman ennen kuuden viikon ikää. Juhlissa mukana olivat mikrosirut laittanut Arja, tyttärensä Lotta ystävineen ja lisäksi minä, Sissi, pentujen isän Pupen omistaja Ursula sekä tietty Stigu ja Nora. Nimet ovat Viima-emän (Gone with the Wind eli Tuulen viemää) ja Puppe-isän (Brad Pitt) mukaan elokuvista napattu ja pitkälti Noran käsialaa :)

Kaikilla pennuilla purennat ovat tällä hetkellä kunnossa ja Huivi-Heikkiä lukuunottamatta poikien kiveksetkin ovat laskeutuneet asiallisesti. Ja vielä ehtii Heikillekin tulla toinen paikalleen ennen luovutusta, jos hyvin käy. 

Seisotettaessa pennut olivat aivan unten mailla, joten millään tasolla edustavia otoksia ei valitettavasti saatu... 

Ensimmäisenä syntynyt poika Piirto sai viralliseksi nimekseen Jangas Out of Print. Nimensä poika on siis saanut samannimisen elokuvan mukaan: http://outofprintthemovie.com/

Piirto

Jangas Out of Print
Huivi-Heikki sai nimen Jangas Old School samannimisen komedian mukaan:  https://www.youtube.com/watch?v=VqtymOtKr48.

Huivi-Heikki

Jangas Old School

Leema on virallisesti Jangas One Man Band ja aikamoiset bändit pojilla onkin Pixar-rainassa menossa: Pixarin One Man Band. 


Leema

Jangas One Man Band
Spotify sai nimekseen Jangas Ocean's Eleven tunnetun leffan rikostarinan jalanjäljillä.
Spotify

Jangas Ocean's Eleven


Sirpistä tuli Jangas Osmosis Jones osittain piirretyn elokuvan mukaan: https://www.youtube.com/watch?v=RcBe6ZDpr6Q

Sirppi

Jangas Osmosis Jones

Tytöistä isommasta Blondista tuli Jangas Outlander Diana Gabaldonin kirja- ja tv-sarjan mukaan.
Isotyttö Blondi

Jangas Outlander (ei vois vähempää kiinnostaa seisominen)
 
Pienempi Nuoli sai nimen Jangas Opportunity.
Nuoli

Voiko enää selvemmin näyttää, ettei vaan hotsita!?!


Kyllä sitä saa pennuista niin vääränlaisen ja kiltin kuvan, kun niitä näkee vain muutaman tunnin viikossa. Viiman pennut ovat olleet niin söpöjä, rauhallisia ja kilttejä, vaikka tiedän kuusiviikkoisten osaavan olla jo aikamoisia riiviöitäkin.

   Meillä on ollut hyvä tuuri eilisten ja tämän päiväisten Netan pentujen katsojien suhteen, että naperot ovat olleet sen pienen hetken hereillä, kun vieraat ovat käyneet (eilen melkein tunnin ajan oli ainakin joku pennuista pystyssä). Huomenna Reetta tulee kranioimaan Eppua (ja Niinan luo Laraa ja Keviniä) ja koitetaan saada kuvat myös P-pentueen tyypeistä neljän viikon iässä.

Ei kommentteja: