torstaina, maaliskuuta 28, 2019

O-pentujen eläinlääkärin tarkastus

Tänään olikin Viiman O-pentueella jännä päivä. Meillä on mennyt pentutestaaja-Kirsin kanssa aikataulut aivan ristiin, kun pääsen töistä siihen aikaan, kun Kirsi aloittaa työt. Niinpä tein tällä kertaa pentutestin itse, kun en ole pentujen kanssa arkea elänyt. Periaatteessa tiedän hyvinkin, miten pennut testataan, mutta erityisesti keskittymiskyvyn ja kipuherkkyyden arvioinnin koin hanakalana - ja kumpikin ovat olleet hyvin luotettavia Kirsin tekeminä! Muutenkaan tuloksia en uskalla pitää aivan vertailukelpoisina, mutta selkeitä eroja pentujen välillä kuitenkin näkyi. Koko pentueessa kivaa oli, että niillä oli halu tuoda lelu testaajalle ja suuri osa toi lelun syliin asti. Ne leikkivät kohtuulisesti, joskin monella oli hyvin kevyt ote. Illalla mietittiin hieman, mikä pentu menisi mihinkin kotiin, mutta ilta meni tosi myöhään.

  Annukka kävi suorittamassa eläinlääkärin tarkastuksen ja kaikki oli kunnossa: myös purennat ok ja kivekset laskeutuneet.

   Illalla vielä määrätietoinen sijoitusnarttu Jangas Outlander lähti omaan kotiinsa Annan ja Teron luo Tampereelle. He ovat omistaneet aikanaan mm. kantanarttuni Katin (Sweetie-pie Kathy) hurmaavan Lyyli-emän (Fi Mva Sweetie-pie Evita).
Suuri maailma odottaa!

Peruutuksen vuoksi yksi urospennuista etsii vielä omaa rakastavaa ja aktiivista kotia!

Ei kommentteja: