torstaina, toukokuuta 30, 2019

Agilityä!

Keskiviikkoiltana käytiin Touhon (Jangas Nosy Parker), Nipan (Jangas Nonesuch) ja Pipin (Jangas Pippi Långstrump) kanssa treenailemassa Ojangossa agilityä. Elina oli meitä auttelemassa - onneksi!
Touho liitää putkesta



Kaikkien kanssa harjoiteltiin suoraa putkea luoksetulona lähetyksenä. Pippi hoksasi jutun nopeasti kun on päässyt jo muutamaan kerran aiemmin päässyt sitä koittamaan ja tehtiin jo loivasta noin 30 asteen kulmastakin lähetyksiä. Palkkana toimivat niin namit kuin oma apina tai gorilla tai mikä se Ikea-lelu nyt onkaan. Pojilla oli alussa vähän hankaluuksi keskittyä, joten niillä tehtiin samaa treeniä ja saatiin pojat taas mukaan touhuun uudessa paikassa.

Jatkoimme hyppytreenillä. Pippi pääsi eka kertaa hyppäämään noin 5-10 cm korkeudella olevaa rimaa luoksetulona ja eteenlähetyksenä. Tyttö keskittyi hyvin ja oppi ihan hetkessä. Isompien poikien kanssa otettiin sen sijaan hyppytekniikkatreeniä, kun pohja oli sopivasti valmiina. Touho kaarsi kummallisesti vasemman reunan kautta hypätessään esteitä, joten täytyy seurata sitä seuraavalla kerralla. Nipa hyppäsi kokonaisuudessaan varsin kivasti. Lopussa juostiin vielä keppikujaa luoksetulona varsin onnistuneesti.

Ei kommentteja: