sunnuntaina, toukokuuta 26, 2019

Aimo suoritti taipumuskokeen :)

Tänään Aimo eli Jangas Legend of Chima ja Nanne selvittivät taipumuskokeen hienon arvostelun kera!! Tästä se jatkuu L-pentueenkin kohdalta, kun Aimo on nyt toinen pentueestaan taipparin suorittanut koira. Sekä Iines että Aimo suorittivat kokeen ensi yrittämällä. Eiköhän vielä ainakin sijoituksessa olevat tyttöset ehdi kokeeseen tänä kesänä... Toivottavasti myös loput veljet.

Tässä Aimon hieno arvostelu, Ville Lahtisen tuomaroidessa Vierumäellä:

Sosiaalinen käyttäytyminen: Tykkää ihmisistä ja tykkää rapsuttelusta. Tulee itsenäisesti luo ja yrittää syliin. Avoin iloinen koira, joka tulee vaivatta toimeen kaikkien kanssa.

Haku ja laukaus: Aimo on kiinnostunut metsän hajuista ja tutkii niitä sekä maa- että ilmavainua käyttäen. Haun laajuus on riittävää, vaikka välillä Aimo tyytyy kulkemaan ohjaajan rinnalla. Laukausta hieman säikähtää, mutta jatkaa ohjaajan kehoituksesta.

Jäljestys: Aimolle osoitetaa jälki, mutta ei pidetä sitä kuitenkaan jäljellä ohjausmerkkiin saakka. Tästä seuraa pieni tarkistus, mutta omatoiminen paluu jäljelle, jota sitten seurataan nenä maassa loppumatka kaadolle asti. Kaadon osoittaa nuuhkimalla.

Tottelevaisuus: Aimo on hyvin ohjaajansa hallinnassa.

Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Mukava pari, jonka työskentelyä oli ilo seurata tänään. Aimo tarvitsisi hieman lisää intoa hakutyöskentelyyn, jotta sekin osa-alue tulisi vielä paremmaksi. Kuitenkin hyvää työskentelyä tänään.

Kokonaisarvostelu: Hyväksytty :)


Lisäksi Aimo läpäisi huhtikuussa Hali-bernien soveltuvuustestin ja kävi viikko sitten ekalla keikallaan lähellä olevassa iäkkäiden ja kehitysvammaisten palvelutalossa. Keikalla mukana olleet totesivat Aimon olevan synnynnäinen halikaveri.






Ei kommentteja: