keskiviikkona, toukokuuta 08, 2019

Sakke PU3 ja Raisa hupsista keikkaa tanssilattialla

Sunnuntaina oli tapahtumia kyllikseen, mutta päivittäminen on jäänyt, kun kokeet kaipaavat korjaajaansa ja oppilaille numeroiden anto lähestyy kovaa vauhtia... Työt siis haittaa harrastustoimintaa ja pian on myös Springeri-lehden deadline, joten lehden tekoon saa paneutua tarkemmin heti numeroiden ollessa kuosissa. Maanantai- ja tiistai-illat kuluivatkin kouluttaessa, kun ensin oltiin taippaeritreeneissä täällä meillä ja sitten tiistaina alkoi ulkokausi rally-tokossa ja agilityssä ja ulkona tuntuikin, että koirat olivat kuin lehmät kesälaitumilla eka kertaa pihalla viilettäessään...

  Palataanpa kuitenkin sunnuntaihin. Tampereen näyttelyssä Sakke eli Jangas Eager Beaver pärjäsi Siirin kanssa edelleen komeasti olemalla PU3 kv-näyttelyssä :)

  Raisa eli 12,5-vuotias Jangas Duck Soup pääsi tanssaamaan kanssani Janakkalaan, mutta poistui kesken tanssin. Nuoremman koiran kanssa olisin ollut kauhuissani, Raisan kanssa ärsytti ja jälkikäteen naurutti, kun vanhus pyyhkäisi menemään - eikä kuuroa koiraa voi pysäyttää tai käskeä takaisin! Onhan vuosien varrella muutama hylky tai keskeytys tullut kehästä poistumisen takia, mutta ne ovat olleet yleensä yhteisiä mokia: TOKossa Raisa lähti ruutuun vähän vinoon ja ajatui kehänauhan ulkopuolelle, enkä sitä tajunnut pysäyttää, rally-tokossa joskus tulppaani valui niin, että Raisa ehti jollain tassulla kehänauhan ukopuolella ja kerran nuorena se karkasi toko-kehästä raakkuvien varisten luo ruutuun lähetyksessä (joka siis tehtiin niiden ilkkuvien nokkijoiden suuntaan). Tällä kertaa Raisa oli ilmiesen vakuuttunut, että loppupalkka on vaatemytyssä kentän laidalla, vaikka loppupalkkana toimiva maksalaatikko on jo puolet sen elämästä odottanut autossa... Muuten intoa kyllä riitti ja mummo oli kuin ilmapallo kehässä.

Pipin kanssa on alettu treenailla ja täytettiin haastattelulomake pentujen hypokoira-kurssille. Täytyisi koittaa ottaa videoita neidin treenitouhuista, kun jaksaisi. Aamuisin Sebastianilla on usein matalat verensokerit ja pikkuneiti on saanut syödä namia Sebastianin vieressä.


Ei kommentteja: