sunnuntaina, toukokuuta 12, 2019

Pippi tutustuu maailmaan

Olen taas kokenut hieman huonoa omatuntoa, kun en ole jaksanut sosiaalistaa Pippia ihan niin paljon kuin olin ajatellut. Yhtenä syynä on kylläkin ollut se, että neiti on ollut ainoana pentuna kotona vasta viikon verran...

Käytiin me sentään Haltialassa

  Tällä viikolla on kuitenkin ryhdistäydytty ja torstaina neiti pääsi mukaan Hakunilaan, kun haimme Sissin päiväkodista. neiti pääsi sylissä tarhan pihalle ja sai kymmenen lapsukaisen kirkaisut, rapsutukset ja ilonkiljahdukset osakseen häntä heiluen. Kaikkia ihmisiä piti päästä moikkaamaan ja ainoastaan maton tamppauksesta tuleva melu aluksi ihmetytti, mutta hyvin nopeasti häntä taas nousi ylös.

Haltailasta löytyi kaverikin
Koko perheen laatuaikaa, vai mites se meni...
Tänään lähdimme äitienpäivän kunniaksi Haltialaan ja siellä neiti sai tavata ison määrän ihmisiä, koiria, Lissu-ponin ja näkipä se vuohiakin hieman kauempaa. Harjoittelimme hieman katsekontaktia, yhdessä leikkiä ja rauhoittumista, mutta suurelta osin pikkuneiti sai olla mukana touhussa ja tutustua kaikenlaiseen uuteen. Hasuka tyyppi jaksoi touhuilla pari tuntia ja sai leikkiä pari viikkoa vanhemman portugalinvesikoiran pennun Ronjan kanssa. Haastattelulomake hypokoirakoulutukseen on lähetetty ja toivottavasti syksylä alkaa sekin koulu. Tokoviikonloppuun ja -kurssille päästään jo kesällä :) Agilityä aloitellaan itsekseen. Kävin kuulemassa ja katsomassa juoksaritreeniä kontakteille. Vuosien varrella sekin on kehittynyt niin, että koiralle voidaan opettaa selkeä kriteeri, koska se tekee oikein. Nyt tarttee vaan saada puomin pätkä omaan pihaan ja alkaa treenit. Kosketusalustaa on jo aloiteltukin.

Ei kommentteja: