sunnuntaina, helmikuuta 23, 2020

Onnea 4-vuotiaille K-pennuille!

Vuodet vilistävät nopeaan ja K-pentue täyttää tänään jo neljä vuotta. Niiden syntyessä Sissi oli vielä vauveli ja nyt neiti on jo iso ja osaava tyttö. Viima-emäkin on muuttunut nelivuotiaasta ihan oikeasti veteraani-ikäiseksi ladyksi ja saanut vielä toisen, juuri vuoden täyttäneen, pentukatraan.

Onnea Toivo, Taavi, Korppu, Netta, Lyyli, Elsa ja Kaneli!

Mitäs näiden tyyppien eloon kuulukkaan?

Korpusta eli Jangas Knight of Can-A-Lot on tullut vuoden aikaan toistamiseen isä eli sen Neswing B-pennut ovat jo 1-vuotiaita ja syksyllä Speckled-pentue syntyi Virossa. Korppuhan suoritti nuorena poikana sekä taipumuskokeen että MH-luonnekuvauksen ja käy nykyisin viikoittain agilityssä ja ehkä tänä syksynä saattaisi olla kisavalmiskin (siis myös emäntä). Sanna ja Korppu ovat hyvin vauhdikas pari agiliitämässä, mutta välillä Korpulla on vauhtia enemmän kuin järkeä... MEJÄssä he ovat oikein lupaavia myös.

Korppu MEJÄ-jäljellä
 Toivo eli Jangas Komisario Palmu sai kaverikseen leikatun kettuterrieritytön ja elää kotikoiran eloa, joskin toivoisin sen vielä terveystarkkeihin, taippariin, näyttelyyn ja MH-luonnekuvaukseen :)



Taavi eli Jangas Karlsson På Taket pääsee syksyisin isännän kanssa metsäreissuille ja selvitti taipumuskokeen aikanaan helposti. 



Netta eli Jangas Kate Reddy on hauskan P-pentueen emä ja tällä hetkellä hoitelee pääasiassa perheen pientä poikaa ja nauttii omakotiasumisen reimuista isolla aidatulla pihalla :) Netta on todella rohkea ja reipas, kuten nuorena selvitetyt taippari ja MH-luonnekuvauskin kertovat.


Netta osallistui yhteen näyttelyyn EH-tuloksella
 Lyyliä eli Jangas Kajsa Kavat on kaavailtu seuraavan pentueen emäksi, kun se sai vaadittavan EH:n kesän näyttelystä, kun handleriksi vaihtui Niina ;) Taippari ja MH-luonnekuvaus on silläkin suoritettu ja lonkat ja silmät kunnossa. Juoksua odotellaan alkavaksi lähiaikoina.
Myös siskotyttö Lyyli palkittiin EH:lla

Elsa eli Jangas Kiss And Make Up kärsi pitkään vatsavaivoista, mutta käsittääkseni nyt on olo helpottunut. Elsa osallistuu aktiivisen perheen arkeen ja silläkin on sisarusten lailla taippari suoritettuna, vaikka MH-luonnekuvaus keskeytettiin sen pelästyttyä kovasti.


Kaneli eli Jangas Kameliadamen asuu Tuusulassa rakastettuna perhekoirana.


Ei kommentteja: