tiistaina, kesäkuuta 16, 2020

Aurinkoiset taipparitreenit

Eilen treenailtiin taipparia varten lähimaastoissa. Hurjan suuri kiitos Sannalle ja Jonnelle, jotka ulkoiluttivat fasaania kahdeksan (!) jäljen verran - ja suurin osa oli mennyt hienosti jäljellä. Kiitos Stigulle, joka antoi vinkkejä hakuun ja toi kyyhkyn siivet, jotk saatiin kuivattuina riistapukkeihin. Kaikki saivat mukaansa itse kasaamansa riistapukin. Kiitos Stigille, joka sahasi riistapukkien puukalikat. Ja vielä Viiville lämmin kiitos Pipin rokottamisesta ja MyDogDna-näytteiden otosta, nyt neljä viidestä pääsee vihdoin analyysiin.

    Keväällä tuli Prisman dokumenttisarja terveydestä ja muistaakseni siinä yksi osa oli onnellisuudesta. Siinä tuli ilmi, että onnellisuus ei lisäänny onnellisuutta tavoitelleen, vaan kiitollisuudesta eli siitä, että osaa arvostaa sitä mitä on. Tunnen itseni onnelliseksi, olen välillä hieman turhankin (etenkin aika)optimisti, mutta täytyy sanoa, että olen monesti todella kiitollinen ihmisistä ympärilläni, asioista, joita saan tehdä, perheestä, koirista ja ympäristöstä, jossa elän. Eli kiitos vielä teille kaikille, jotka jaksoitte eilen mukaan - oli todella kivaa :)


MyDogDna-poskisolunäytteitä kuivateltiin vartin verran (käsi krampissa)



    Eilen mukana oli yhteensä 12 kasvattia, joista kahdeksan pääsi treenaamaan. Raisa, Korppu ja Pippi hengasivat vaan mukana touhussa ja pääsivät ulkoilemaan. Esmestä otettiin MyDogDna-näyte ja se pääsee taippariin toivottavasti jo kesällä, jos paikka vaan heltiää.

 Mukana oli peräti neljä N-pentueen jäsentä (Touho selvitti taipparin jo viime kesänä) eli Esme (Jangas Nice Weather For Ducks), Nipa (Jangas Nonesuch), Nemo (Jangas New Tricks) ja Mai (Jangas Never Worry).

Esme, Nipa, Nemo ja Mai
 Myös O-pentue oli hyvin edustettuna eli mukana olivat Osku (Jangas Out of Print), Nuoli (Jangas Opportunity) ja Jawa (Jangas Old School):
Osku, Nuoli ja Jawa
Lisäksi mukaan pääsivät Elli (Jangas Miss Chievous) ja Redi (Jangas Prince And the Pauper).


Ei kommentteja: