lauantaina, kesäkuuta 06, 2020

Lomalle lompsis

Kesäloma alkoi, tai ei ihan sittenkään vielä, kun ensi lukuvuoden lukujärjestykset ovat edelleen työn alla. Koulujen loppuminen ei mennyt ihan putkeen, kun ilmeisesti ysiluokan oppilaat olivat pommittaneet autoamme kananmunilla, jotka turmelivat auton maalipinnan ja se on maalattava. Erityisen ärsyttävää, koska auton oikea puoli on juuri saatu maalattua, kun pihaportti hyökkäsi sen kimppuun toimittuani kuskina...

   Pippi aloitteli juoksuaan kaksi viikkoa sitten, mutta ilmeisesti ei ihan vielä ollutkaan aika ja se tiputteli vain pari päivää ja varsinainen juoksu tullee vasta hetken päästä. Karva on niin hyvässä kunnossa, että eiköhän se juoksu kesällä tule.

   Nyt saadaankin siis jatkaa kasvattien maanantaitreenejä täällä pihalla. Ensi maanantaina näyttelytreeniä ja siitä viikon päästä treenataan taippareita varten. Toivottavasti ei tule rankkasade, koska siinä tapauksessa joudutaan perumaan treenit. Harjoitusten jälkeen taas koirille vapaata leikkiä pihassa :)

   Osku eli Jangas Out of Print on päässyt kevään tullen agilitytreeneihin ja HSKH:n treenitkin alkoivat. Pihla eli Jangas Gale Wind sekä Pipsa eli Jangas Miss Behaving olivat kovinkin vauhdikkaita rally-tokossa, samoin kuin Korppu eli Jangas Knight of Can A Lot agilitaamassa. Ihanaa tavata ihmisiä ja päästä vähitellen arkeen kiinni. Jos tyttäreni kärsii siitä, ettei ole tavannut ihmisiä, niin tuntuu äitinsäkin kaipaavan ihmisiä ympärilleen! Sissi saakin olla vielä ensi viikon päiväkodissa ennen kahden kuukauden kesälomaa.

  Springeri-lehtikin on viimeistelyä vaille valmis. Lehteä varten jaksoin kaivella hieman vanhoja valokuviakin. Täytynee niitä jossain vaiheessa enemmänkin skannailla, mutta tässä muutama. Asianomaiset varmasti kuvat tunnistavatkin ;)
Olimme suojautumisessa lähes 20 vuotta edellä aikaamme. Tohtorit Arja, Anett ja Tiina leirikasteessa.
TOKO-treeneissä kesäkuussa 2003 luulisin...

Karkun erkkarin pukukilpailu vuonna 2001 (olisikohan, en jaksanut tarkistaa)

Ei kommentteja: