torstaina, kesäkuuta 25, 2020

Laahausjälkeä ja Kanelin tapaaminen

Tässä viikolla onkin ollut aika monenlaista touhua. Niinpä päivitysten jalkoihin jäi maanantain treeni-ilta. Pippi (J. Pippi Långstrump), Martta (J. Plättä Kiljunen) ja Kaneli (J. Kameliadamen) pääsivät fasaanijäljelle ja menivät kaikki kuin vanhat tekijät hieman kohmeisen fasaanikukon laahausjäljellä. Pipillä oli vauhtia vähän turhankin paljon. Täytynee tehdä sille verijälkeäkin, kun intoa on tuossa määrin.

   Oli kiva tapava Kanelia pitkästä aikaa: se on pieni, mutta tasapainoinen ja herttainen tyyppi. Sitä trimmattiinkin hiukan illan mittaan, mutta kuvat otettiin tietty ennen trimmiä ;)
Kaneli eli Jangas Kameliadamen
Pippi oppi viime viikonloppuna uimaan mökkirannassa. Hankin sille parinkympin pelastusliivin Mustista ja mirristä ja ohjasin sen itse kahlaten ensin pari kertaa uimaan rantaa kohti ja sen jälkeen se uskaltautui uimasilleen keppiä noutamaan. Seuraavana päivänä sama juttu, mutta silloin Pippi ui jo muutaman itsenäisen lenkin. Sunnuntaina se uskaltautui kunnolla uimaan dummyn perässä ja pienen pohdinnan jälkeen haki dummyn myös 10 metrin päästä vedestä :) Eiköhän siitäkin vesipeto saada!

Ei kommentteja: