maanantaina, kesäkuuta 08, 2020

Onnea kaksivuotiaille!

Kaksi vuotta sitten oli harvinaisen kuuma kesä ja heti kesän alussa istuin pentulaatikon laidalla Femman synnyttäessä komean seitsemän pennun pentueen. Onnea Nipa, Touho, Cafu, Mai, Nemo, Esme ja Lilli!

Vastasyntynyt N-pentue emänsä hellässä hoivassa. Tässä vaiheessa ei oltu vielä saatu vetpediäkään alle.

 
P3ennuista on kasvanut todella kivoja aikuistuvia koiria, (josta tietysti suuri kiitos omistajille!). Mailla ja Cafulla lonkat ovat olleet heikommasta päästä. Cafun kävi keväällä lonkkakuvissa juuri ennen koronaa, mutta  kuvat olivat hävinneett eivätkä koskaan päässeet perille Kennelliittoon. Onneksi kummatkin ovat hyvässä lihaskunnossa eikä raskaimmasta päästä, joten oireita ei kuitenkaan ole ollut. Sehän on tärkeintä. Lilli lähti meiltä alapurentaisena ja purenta on jäänyt vääräksi, muttei kuitenkaan haittaa eloa mitenkään, vaan Lilli elää erittäin rakastetun perhekoiran elämää Nurmeksessa.

    Touho ehti selvittää taipparin viime syksynä, joten tänä vuonna olisi muiden vuoro. Nyt ainakin kesäkuussa on ekat taipparit järjestetty, joten toivottavasti niihin pääsee koko kesäajan. Näyttelyihinkin tarttisi saada sijoitustyttöjä, jos vaan näyttelyitä syksyllä järjestetään... Ja josko syyskuussa saisi järjestää MH-luonnekuvauksen, jota on suunniteltu. Kesälle oli suunnitteilla kaksikin MH:ta, mutta kaikki järjestäminen on jäissä niiden suhteen.

     Kiitos taas omistajille 2-vuotiskuvista!

Esme eli Jangas Nice Weather For Ducks

Mai eli Jangas Never Worry

Nemo eli Jangas New Tricks

Nipa eli Jangas Nonesuch

sylikoira Touho eli Jangas Nosy Parker

Cafu eli Jangas No Wind of Blame

Lilli eli Jangas Nitty-Gritty

Lilli
Tässä vielä yksi pennuista Alvin-iskää (Dirlian All Rights Reserved) moikkaamassa ihan pienenä:

Ei kommentteja: