lauantaina, elokuuta 29, 2020

Pipin debyytti rally-tokossa :)

 Tänään olimme Pipin (Jangas Pippi Långstrump) kanssa ensimmäisissä rally-tokokisoissamme. I-HAH järjesti kisat melkein kotinurkillamme Vantaan Itä-Hakkilassa ja tuomarina toimi Anna Pekkala. Käytöstestin jälkeen jäi kauhea jännitys ja epävarmuus, joten kisatavoitteena oli oman kisajännityksen saaminen järkevälle tasolle ja Pipille onnistunut kisakokemus. Kumpikin tavoite täyttyi kerrassaan hienosti :) 

Pippi oli hyvin kontaktissa ja innokas alusta loppuun. Kuudennella kyltillä tapahtui työtapaturma ja Pippi nousi ylös kiertäesäni sen takaa, mutta uusiessa suoritus meni hyvin. Viimeisen kyltin olemassaolon olin unohtanut, kunnes se oli meillä treeneissä puolitoista viikkoa sitten. Nyt sitä on treenattu, mutta ihan kisoihin asti se ei uusienkaan kantanut. Yhteensä pisteitä jäi kasaan kuitenkin 81 ja ensimmäinen hyväksytty tulos on siis plakkarissa :) 

  Kokonaisuutena olin äärettömän tyytyväinen, koska selätimme kummatkin jännityskammon ja uuden paikan ja yhdessä tekeminen oli kivaa! Tässä luotiin hyvää pohjaa jatkoa ajatellen ja Pippi oli todellakin oikeanlaisesa kisafiiliksessä. Ennen mittausta odoteltiin pihalla runsas puoli tuntia, jonka se käyttäytyi mallikkaasti. Mittaaminen ja mikrosirun tarkistus sujuivat nekin hyvin.


Ei kommentteja: