keskiviikkona, joulukuuta 30, 2020

Kanelin juoksu alkoi

 Lyylin pennut ovat vasta kolmiviikkoisia, mutta toiveissa siintää jo seuraava pentue, kun Kanelin juoksu alkoi eilen. Tosin tällä kertaa ei ole kyse ihan samalla tavalla omasta pentueesta, vaan Kanelin eli Jangas Kameliadamen perhe haluaa teettää koirallaan pennut. Tarkoitus on toteuttaa pentue yhteistyössä eli pennut syntyvät kennelnimelleni ja pentujen omistajat saavat kaiken avun ja tuen kuin muutkin kasvattini, vaikka pennut syntyvät ja elävät koko ajan syntymästä luovutusikään Tuusulassa emänsä hoivissa. 

Kaneli on miellyttävä ja perusterve kohta 5-vuotias walesineitokainen. Näyttelystä on käyty hakemassa EH ja taipumuskoe meni ensi yrittämällä läpi kivoin arvosteluin. Lonkat ovat A, silmät distiachis (eli pehmeä ripsi silmään päin) ja silmien gonioskopia ok (eli ei toistaiseksi kohonnutta riskiä glaukooman suhteen). 

Tässä kuvia siskonsa Lyylin kolmen viikon ikäisistä pennuista, jotka pääsivät tänään hieman isompiin tiloihin. Pari kertaa on jo päästy ihmettelemään pentujen menoa vapaana lattialla ja tarjoiltu innokkaille ahmateille jauhelihaa. Tehokkaampi valo olisi vaan kova juttu kuvien suhteen... Valitettavasti Lyylin operhe ei päässyt sunnuntaina käymään, kun Sebastian oli kamalassa migreenissä, mutta eilen Sinttu poikkesi täällä pentuja katsomassa. Ensi viikolla otetaan jo pennun katsojia vastaan, kiun lyyli alkaa selvästi olla sitä mieltä, että pentujen hoitovastuuta alkaa olla hyvä jakaa :) 


Raya löysi ihan itse tunnelin ja ryömi siitä läpi. Tunnelina toimi siis pesuun menossa oleva peitto.

Tänään sama tyyppi kiipeili taas pesun menevän vetpedin päällä.



Tähkäpää haistaa maidon...




Pentuaitauksessa on peti, pehmeä alusta ja vessaosa erikseen.



Aina ei pennut suostu oelmaan kauniissa rivissä nisillä ;)


Ei kommentteja: