torstaina, elokuuta 18, 2022

Manu ja Halla treffeillä

Halla eli Jangas Pomperipossa i Monismanien tuli meille eilen ja ne ovat siskonsa kanssa pitäneet varsinaisia kinkereitä ja astuneet toisiaan. 

Tänään komea herrasmies Manu eli Elonkerjuun Vihreän Akaatin Metsästäjä kävi kylässä. Pariskunta tutustui vain muutaman minuutin ja olivat nalkissa runsaat kymmenen minuuttia. Tänään oli Hallan 12. juoksupäivä. 


Toivomme siis pieniä punavalkoisi nappineniä syyslomaviikolla noin 20.10. Luovutus osuisi joulunalusaikaan, runsasta viikkoa ennen joulua. 
 
 

Pentueen isäksi tullee komea ja rohkea "Manu" eli Elonkerjuun Vihreän Akaatin Metsästäjä. 3-vuotias Manu on suorittanut taipumuskokeen ja MH-luonnekuvauksen rohkean ja kohtuullisen leikkisän koiran paperein sekä palkittu näyttelyissä SERTillä.  Ilokseni tuleva isä on ollut perusterve, lisäksi lonkat A, kyynärät 0 ja silmät ok. Manu KoiraNetissä.

Näin Manun omistajat kertovat pojasta:

"Manu on kolmevuotias perusterve uros. Hän on rauhallinen, lempeä, rohkea ja hyvän itsetunnon omaava poika. Manu oppii helposti mitä vain, ja nauttii paljon yhdessä tekemisestä. Manu rakastaa perhettään yli kaiken. Perheeseen kuuluu myös yksivuotias springerspanieliuros Leo.

 

Manu on rakenteeltaan maskuliininen ja vahva, erityisesti sen suuret tassut herättävät ihastusta. Manu on pärjännyt näyttelyissäkin varsin hyvin, vaikka esiintymiskertoja ei olekaan takana kovin montaa. Sertikin löytyy jo ansioluettelosta.

 

Spanielien taipumuskokeen Manu läpäisi heti (harjoittelematta) ensimmäisellä kerralla. Se nauttii metsässä vapaana juoksemisesta. Metsällä Manun hakutyöskentely on esimerkillistä. Manua kiinnostavat kaikenlaiset eläimet, mutta linnut ovat sen erityinen kiinnostuksen kohde.

 

Manu asuu Helsingissä Kalasatamassa, jossa on paljon koiria ja ihmisiä. Manu on mallikelpoinen kaupunkilainen, ja se nauttii kaupungin elämän seuraamisesta. Usein lenkeillä se haluaa istahtaa puistoon, kahvilaan tai meren rantaan katselemaan ohikulkijoita, maisemia ja lintuja. Se kohtaa kaikki vastaantulijat ystävyydellä ja itsevarmuudella. Manu pitää erityisesti labradorinnoutajista, pentukoirista ja lapsista. Manu on kokenut koirapuistossa kävijä. Sieltä ovat löytyneet monet leikkikaverit, kuin myös rakkauden kohteetkin.

 

Manu on myös intohimoinen mökkeilijä. Automatkat eivät ole sen suosikkiaikaa, mutta sen kestää, kunhan lopulta päästään perille. Mökillä Manu pysyy omalla tontillaan, viettäen aikaansa laiturilla istuskellen, uiden ja ympäristöä tarkkaillen, ja odottaen josko pian pääsisi taas veneen kyytiin. Veneily on Manun mielestä mahtavaa.  Veneessä Manu istuu mieluiten keulassa, korvat tuulessa hulmuten.  Manu on hyvä uimari, ja sitä usein huolettaakin emännän uimataito.

 

Manun (ja Leon) elämää ja seikkailuja voi seurata Instagram-tilillä the_welsh_bachelors"
 
 
 

Ei kommentteja: