torstaina, elokuuta 04, 2022

Tapakasvatuskuvia

 Vielä tulee leirikuvia, vaikka leirin jälkeen olen ehtinyt nähdä kasvatteja jo kolmena iltana treenien merkeissä ;) Tiistaina treenailtiin rally-tokossa avoimen luokan juttuja ja sisarukset Mickey, Laki ja Usva olivat kerrassaan loistavia. Usvalle ja Janniinalle vielä onnenpotku ensi viikonlopun kisoihin!

Eilen käytiin Sarin vepe-treeneissä Pipin (J. Pippi Långstrump)  ja Minnin (J. Q-nlilja) kanssa. Pippi selvitti kaksi liikettä koemaisesti: veneestä hypyn ja veneeseen noudon. Hukkuva tehtiin koepituiselta matkalta, Sarin vielä kehuessa Pippiä sen uidessa luokse, mutta juuri ennen  patukkaan tarttumista Pippi epäröi hetken. Onneksi Sari sai sen innostettua tarttumaan. Vielä on siis hieman hienosäätöä. Veneen haku onnistuu noin 15 metrin päästä, mutta koepituisella matkalla napanuoramme ei ihan vielä meinaa katketa... Minni on uskomaton veitikka vepessä: veneestä hyppy sujuu koepituiselta matkalta, se noutaa hienosti esineen veneeseen sekä hakee venettä ja hukkuvaa noin 10 metrin matkalta. 

Tänä iltana treenailtiin agilityä ja Mickey (J. Q-hun Kurkottaa) ja Molly (J. Rapunzel) tekevät jo suoria keppejä ja pystyvät treenaamaan sisäänmenoja kepeillä. Usva (J. Q-luisa Ensi Lempi) ja Minni tekivät moneen kertaan kuusi suoraa keppiä hienosti pohtien ja osaten! Sisarukset Windy (J. Rämäpää Penny) ja Elmo (J. Roadrunner) pääsivät myös treenaamaan ja niidenkin kanssa saatiin hienoja onnistumisia :)

Mutta tässä tosissaan Liikasen Kirsin sunnuntain treeneistä kuvia: 


Nopeita istumisia ja leikkiä Mickeyn kanssa

Minnin kanssa sama harjoitus



Tilly

Toto

Pippi treenaa näyttelyseisomista ja -käsittelyä etujalat tyynyllä



Tilly



Halla odottaa


Toffe relaa



Ei kommentteja: