sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2009

Karkun näyttely

Jangas Direct Action PU4.

Vaikka Karkun näyttely ei ollutkaan yhtä suuri succee kuin viime vuonna (Raisa BIS-2, Harry BIS-vet, Paavo PU2 ja sert, Remu vara-SERT ja Herra Liituraita-kiertopalkinto), oli päivä erittäin mukava ja onnistunut. Oli kiva nähdä niin kasvatin omistajia kuin kasvatteja, sää suosi, syötyäkin sai tarpeeksi ja menestystäkin tuli kivasti. Päivän parhaiten menestynyt meitin porukasta oli Remu Jangas Direct Action, joka sijoittui hienosti PU4 melkein kolmenkymmenen uroksen joukosta :D Suuret onnittelut Kaisalle ja Remulle!
Jangas Dirty Harry KÄY ERI 4.

Velipoika Paavo Jangas Dirty Harry ei jäänyt paljon pekkaa pahemmaksi, kun se sijoittui kovatasoisen käyttäluokan neljänneksi saatuaan ERIn häviten mm. Remulle. Onnea Reetalle ja Paavolle.

Harry joutui tyytymään EH:n (veteraani, pentu ja junnutuomari ei jakanut päivän aikana yhtään ERIä) ja Nuppu H:n. Nupun koritstekarvat olivat kokeneet kadon ja se näytti tosi korkealta ja lyhyeltä seisoessaan vielä oikein ryhdikkäänä, ihan ansioista siis tuo arvio tämän päivän kunnosta. Eikä tuo selän palovammalaikkukaan varmasti parantanut menestystä, eteenkään kun unohdin lääkärintodistuksen kotiin...

Turistina mukana ollut pikku-Lotte tuntui kasvaneen jo viikon aikana hurjasti ja oli yhtä rohkea ja herttainen kuin aina ennenkin. Elviksenkin ehdin ohimennen nähdä, kun se oli mukana Paavon seurana. Pukukisaankin Kaisan kanssa osallistuttiin ja oltiin "prohveessorit laboratoriospanielin kanssa", mukana siis palovammapotilas Nuppu, jonka selkään laitetttin tupee. Karvalisäkettä "hoidettiin" punakaalimehulla, joka etikan kanssa reagoidessaan muuttui punaiseksi. Valitettavasti lopputulos oli se, että proffien hoito johti karvattomaan selkään ;) Mukana oli aivan uskomattoman hauskoja esityksia ja niinpä emme sijoittuneet neljän parhaan joukkoon.
Prohvessoorit ja laporatoriospanieli

Josko lähdetään Karkkuun ensi vuonna vielä isommalla porukalla. Ja kenties saadaan isompi porukka pukukilpailuunkin ;) Kiitos taas kaikille tutuille oikein mukavasta päivästä.

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Kuvia Harrysta, Nupusta, Paavosta ja Remusta löytyy osoitteesta http://s356.photobucket.com/albums/oo3/jk_/karkku09/
Latailen sinne myöhemmin vielä lisää kuvia. :)