perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Pentutreffejä ja agilitya (taas)

Eilen oltiin agilitykisoissa Raisan kanssa ja vauhtia riitti - siis Raisulla, mutta ei minulla. Olin järkyttävän jäljessä joka askeleella. Ja tuloksena kartturin toikkareinneista kaksi hylkyä. Kivaa oli kuitenkin ja saatoin kehua Raisan ihan oikeasti iloisella mielellä. Se on aika hieno agilitykoira, vaikka ansaitsikin vähän pätevämmän ohjurin ;) Raisan tytär Hani (Jangas Eye-Popper) Hanna-Marian ja Sanen kanssa oli ihmettelemässä kisatunnelmaa ja moikkaamassa meitä. Hani on on aivan nimensä veroinen pieni hanipallero. Naurettiin, että Hani juoksee niin, että tyrä rytkyy. Siis ihan sananmukaisesti.

Lotte muutti tiistaina Sannan luo ja kodissamme alkoi varsinainen pyörremyrskyn omainen suursiivous, joka jatkunee ensi viikolla. Kun Lotte lähti, tuli Nuppu tilalle. Nuppu-tyttönen pitäisi vielä trimmata Karkkua varten, samoin Harry. Mutta kuten sanottu, niin mitään ei tulisi tehtyä, jos ei viime tippaa olisi. Viime tippa on vasta huomen illalla. Sunnuntaina Lotte pääsikin vierailemaan Villen ja Katin luo ja käyttäytyi varsin hyvin. Se pääsi taas ihmettelemään peilikuvaansa, seikkailemaan metsään ja nauttimaan poron luita pihanurmelle.

Wilma ja Sakke painivat

Tänään iltapäivällä Wilma (Jangas Ees-Taas) ja Sakke (Jangas Eager-Beaver) kävivät kyläilemässä pihassa. Nekin olivat kasvaneet hurjasti ja Wilmalla oli varsinaiset hepulit, mutta tokoillessa ja agilityn alkeissa se on aivan ihana. Neitokainen muistuttaa mielestäni edelleen hurjasti Täplä-mummuaan. Se on samanlainen herttainen, mutta vauhdikas pisamapallero. Sekä Wilma että Hani ovat jo opetelleet uimaan ja polskivat innolla järvessä. Uskomattomat tenavat. Wilma pääsee springeripäivillekin mukaan :) Kuten tietty myös Lotte ja toivottavasti myös Sakke ja Hani. Sakke oli kasvanut myös todella paljon ja on tosi rohkean tuntuinen pentu. Pikkuherra kävi itsekseen kiipeämässä keinua eikä edes ymmärtänyt hätkähtää, vaikka lauta lähti jalkojen alta. Itse vähän hätkähdin pennun kiipeillessä puoliksi mädänneelle keinulaudalle, mutta eipä pentu huomannut mitään outoa, vaan kiipesi tyynen rauhallisesti takaisin isännän luo. Aika velikulta.

pikku-Wilma

Sain sähköpostiini kivoja uutisia: Ella (Jangas Elli-Velli) on saanut oman blogin. Linkki blogiin löytyy sivun oikeassa reunassa olevasta linkkilistasta :) Käykäähän kurkkaamassa pikkuprinsessan edesottamuksia.

Ei kommentteja: