sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Heinolan näyttelyssä

Tänään oli vuorossa minulle tämän vuoden kolmas näyttely ja tällä kertaa ajoimme Heinolaan. Mukana oli sama porukka kuin eilenkin ja tulokset suunnilleen yhtä hyvät. tuomarina toimi Miklos Levente ja walesilaisia oli mukana parikymmentä.

Jangas Dirty Harry "Paavo" oli käyttöluokassa ERI 1. Hienoa Paavo ja Reetta :)

Jangas Duck Soup "Raisa" voitti narttujen käyttöluokan ja oli PN-2, mutta sai harmittavasti vara-SERTin, kun olisimme tarvinneet viimeisen oikean sertin valionarvoa varten ;)

Sweetie-pie Kathy "Kati" oli taas eiliseen tapaan ROP-veteraani :) Ja mummo oli ihan tohkeissaan kehässä, kun oli kerran lihapullia tarjolla, tuomaria kuulemma nauratti pienen pumpuliturkin meno...

Oli taas ihan kiva päivä näyttelysä eikä menestyksen puutteestakaan voi purnata, mutta kyllä kokeissa vaan on jollain tapaa kivempaa ;) Raisa oli kyllä kehässäkin oma iloinen itsensä, vaikka juokseekin katsekontaktia pitäen ja seisominen on tylsää. Ehkä meidän pitäisi joskus treenata näyttelyitäkin varten eikä vaan tokoa ja agilitya... Katiska pääsee edelleen ainoastaan näyttelyihin, jonne yli 10-vuotiaille on ilmainen tai lähes ilmainen pääsy. Tähän mennessä näitä näytelmiä on kertynyt neljä, joista vauhtimummo on kolmessa palkittu ROP-veteraanina :) Aikamoinen teräsmuori tuo Kati-kulta.

Onneksi olkoon myös Jannille Masin ERIstä ja Rumon ROPista.

Ei kommentteja: