lauantaina, elokuuta 01, 2009

Remu PU3 ja Raisalle 2x 5 vp agilitysta

Remu eli Jangas Direct Action pärjäsi hienosti Porin kansainvälisessä näyttelyssä ollen PU3 omistajansa Kaisa Majasen esittämänä. Onnea Kaisa ja Remu-Petteri!!

Raisan kanssa urheiltiin kaksi agilitykisaa Valkeakoskella, jonne saatiin Pitte-täti kuskiksi, kun isäpappa korjailee autoani. Kummaltakin radalta ihan hyvä 5 virhepisteen tulos, koska pudotimme riman kumpaisellakin radalla. Ekalla radalla ohjasin aika heikosti muutamankin hypyn , toisella radalla huusin "täällä" juuri kun Raisa oli riman päälä, joka luonnollisesti siitä syystä tippui... Tuomarina toimi Leena Rantamäki-Lahtinen. Olis siis tosi tyytyväinen päivään ja viimein olemme päässeet taas Raisan kanssa ihan kisakuntoon ja saamme mammaloman jälkeen muutakin kuin hyllyjä :) Siis Raisaan mammailu ei muuten tuntunut vaikuttavan, mitä se nyt unohti hieman noita keppejen sisäänmenoja, mutta valitettavasti itse olen ollut viime kuukaudet ihan hukassa kisoissa. Nyt Emman ja Merin phjeet turhien käskyjen poisjättämisestä ja kauempaa ohjaamisesta alkavat purra ja alamme päästä kohtuullisiin tuloksiin. Raisu ei ollut ehkä ihan parhaassa vauhdissa, mikä toki myös helpotti. Ehkä kuuma ilma hieman rauhoitti ;)

Kulunut viikko on muutenkin pitkälti sujunut agiliidon merkeissä, kun tiistaina treenattiin Raisun vauvojen (4,5 kk) Loten, Danten, Essin ja Pipsan kanssa. Etenkin Dante ja Lotte olivat ihan loistavia. Pennut tekevät harjoitukset tosi hienosti, mutta nyt tarttee vielä harjoitella harjoitusten välit kuntoon. Dante oli ihan superhieno viimeksi :) Ja Viivi tietty myös.

Torstaina oltiin Raisan kanssa Merin treeneissä ja yhtä kohtaa lukuunottamatta saatiin tosi hieno rata. Myös kauempaa ohjaus aidalle meni kuin vettä vaan: saatoin lähettää Raisan kauemmalle aidalla, vaikka väliimme jäi aita ja matkaakin yli viisi metriä sivusuunnassa...

Eilen treenattiin puolestaan Tampereen pentujen kanssa ja kyllä Hani, Wilma ja Sakke olivat paitsi kasvaneet, myös hurjan taitavia ohjaajineen :) Ne suorittivat jo huiman kolmen esteen radan: aita, aita ja putki suorassa linjassa. Lisäksi harjoittelimme putkea, pussia ja aitaa yksitsään sekä kahta aitaa peräkkäin. Lopuksi treenasimme myös puomin kontaktia. Kaiken kaikkiaan treenit menivät loistavasti, vaikka taivaasta tulikin vettä enemmän tai vähemmän koko ajan.

Siis kiva lomaviikko taas takanapäin. Raisan vauvat ovat tosi hurmaavia, Remu kaunis ja Raisa taitava ;)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista ja onnittelut puolestaan sinne suuntaan mukavasti agituloksista! Komea Remu-Petteri sotkikin itsensä sitten oikeasti punakylkiseksi sunnuntaina tullessaan kylkimyyryä alas mustikkapuskarinnettä :D mikäs siellä rekkarissa lukikaan värinä, punavalkoinen niinpä niin :D