sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Viitoslinjalla jatkettiin ja suunnitelmia tulevasta

Tänään kisattiin kolme agilityrataa Järvenpäässä. Kaksi ekaa rataa olivat Kati Walan käsialaa ja Raisa unohti totaalisesti kepit, putosi/hyppäsi (??!) keinulta ja radat meni siis ihan plörinäksi monellakin tapaa. Olisi tarttenut päästä edellisiltana taas Ojankoon hieman vahvistamaan keppejä ja kontakteja, mutta sain auton isän huollosta vasta klo 23 Tampereella, joten aamusta olin tosi väsynytkin hyvin lyhyiden yöunien jälkeen.

Kolmas rata oli Henri Luomalan ja mielestäni tosi kiva. Tehtiin varsin onnistunut suoritus, jonka pilasi lopun aivopieru, kun jäin seisomaan (siis oikeaasti, onko tämä kolmosluokkalaisen toimintaa?) A-esteelle enkä siis ohjannut Raisaa ja se teki silmukan väärään suuntaan. Siitä siis viitonen ja aika -7,99, jolla oltaisiin sijoituttu kolmanneksi, mikäli ei siis oltais napattu kieltovirhettä. Jos ja jos siis. Mutta saatiin siis päivä lopetettua taas onnistumiseen ja oli mukava lähteä kotimatkalle.

Olen nyt huoleti jättänyt ylimääräiset käskyt pois, ohjannut Raisaaa entistä kauempaa, mutta vielä olis opeteltavia juttuja. Eli nyt kepit kuntoon ja sisäänmenot kuntoon myös hankalista kulmista, keinun kertaaminen taas kunnolliseksi, muutamat ohjauskuviot on vielä hakusessa ja lähtöjen sekä kontaktien kanssa tehdään edelleen ja aina töitä. Mutta nyt alkaa taas tuntuu, että voidaan saada taas niitä nolliakin. Joka radalla mulla oli hyvä olo, että kyllä me osataan nää jutut ja selvitään kunnialla, jos vaan maltan tehdä suunnitelmien mukaan.

Samoissa kisoissa koulutettavistani Hanna ja englanninspringeri Vellu nappasivat ekan SM-0:n vuoden 2010 agilitykisoja ajatellen. Onneksi olkoon vaan taitavalle parille :)

Sitten niistä tulevaisuuden suunnitelmista:

Springeriryhmien talvitreeneistä pitäisi pikapuoliin päättää ja tarttisin myös vauva-agilityssa käyviltä pennun omistajilta tietoa, ovatko he jatkamassa talvella treenaamista Kivistössä sijaitsevassa hallissa. Lisäksi voitaisiin pitää naperoille ekat MEJÄ-harjoitukset torstaina 13.8 Sipoossa, mikäli se vaan sopisi. Ja huomenna voitaisiin hieman harjoitella laahausjälkeä vauva-agilityn yhteydessä...

Pentunäyttelyitäkin voisi jo katsoa Raisan vaaveille. Ainakin seuraavia olisi tarjolla:
25.10 LAHTI ilm. 24.9 mennessä tuomari: Marja Kosonen (tänne olisi kiva saada mahdollisimman monta naperoista)
8.11. HELSINKI (Dante, Lotte, Essi, Pipsa, Ella?)
8.11. TURKU
8.11. VALKEALA (Tara?)
15.11. HELSINKI (Dante, Lotte, Essi, Pipsa, Ella?)
5.12. HELSINKI (Dante, Lotte, Essi, Pipsa, Ella?)
6.12 TAMPERE (Sakke, Wilma, Hani?)

Ja muistakaahan edelleen Jangas-kasvattien tapaaminen 10.1 Hyvinkäällä. Sinne olisi kiva saada mahdollisimman paljon kasvatteja mukaan :) Tarjolla siis agilitya, tokoilua, näyttelykoulutusta, trimmausta, temppuilua ja mukavaa yhdessäoloa...

Ei kommentteja: