torstaina, elokuuta 13, 2009

Tehotreeniryhmä kutsuu!

Sain tänään tiedon, että päästään Raisan kanssa HSKH:n tehotreeniryhmään ja tavoitteena siis ensi vuoden SM-kisat Tikkurilassa. Paljon töitähän tuo tavoite vaatii, mutta onneksi Raisa on nuori ja näppärä ja emäntä... ei ehkä ihan niin nuori eikä ihan niin näppärä. Kait ne juoksulenkitkin on vaan pakko viimein aloittaa. Raisu ei ainakaan pistä pahakseen ;) Tehis tarkoittaa siis paljon treeniä erilaisten loistavien kouluttajien johdolla. Treenejä on viikoittain ja lisäksi pääsemme edelleen Merin ohjaukseen.

Tällä viikolla en päässyt kouluttamaan agilityä, koska armas autoni sanoin maananataina kriiiskkk-hrrr-kriik eikä liikkunut enää senttiäkään eteenpäin. Se jäi siis Tampereelle äitimuorin talon eteen odottelemaan parempaa huomista. Tänään isäni Turkista palattuaan sai vian korjattua, jotta saimme auton pakokaasujen takia korjaukseen... Josko huomenna ehtisi sen katsastaakin, niin pääsisimme lauantaina Kirkkonummen TOKO-kokeeseen ja Rommia hoitamaan ;)

Jos toissa viikolla Dante ja Viivi olivat uskomattoman taitavia, niin viime viikolla oli Ellan ja Tiinan vuoro. Ella suorittii itsenäisesti niin putket, hyppysuorat, paikallaolot kuin kujakepitkin. Täytyy mainita, etteipä nuo muutkaan pennut huonoja suinkaan olleet. Kaikilla on tosi suuri into tekemiseen ja ne alkavat jo osata monenlaisia asioita. Viimeksi harjoiteltiin mutkaputkea, aita + kujakepit-suoraa, sylkkäreitä ja neljän aidan avulla hyppytekniikkaa. Sekä tietty itsenäisesti kontaktin alastuloja namikipolle. Pennut ohjaajineen osaavat jo uskomattoman paljon eri asioita. Treenasimme myös Sannan ja Loten kanssa ja hyvin meni heilläkin. Tico ja Sarikin malttoivat lähteä pienen Leevi-pojan luota treenihin ja Tico oli loistava, sikailtuaan ensin alun ylimääräiset virrat pois A-esteellä kiipeillen ;)

Loma lähenee loppuaan ja pian pitäisikin palata töihin. Päivät kuluvat niin sutjakkaasti lomalla, että miten se aika riittääkään, kun pitäisi ehtiä tehdä töitäkin?!

Ei kommentteja: