perjantaina, elokuuta 28, 2009

Treenailua koko viikon edestä ja Wilman uusi blogi :)

Jo kolmas siskoksista E-pentueesta on saanut ihan oman blogin, linkki Wilman (Jangas Ees-Taas) blogiin löytyy oikealla olevasta valikosta. Onpas kiva saada lukea Wilman seikkailuista ja nähdä uusia kuvia :)

Tällä viikolla on taas treenailtu ahkerasti: tiistaina vauva-agilityssa olivat mukana Mika ja Pipsa, Markus, Linda ja Essi sekä Viivi ja Dante. Pipsan ja Mikan yhteistyö alkaa olla jo tosi hienoa: Pipsa malttaa kauniisti paikalla, pitää hyvin kontaktia ja seuraa mainiosti isäntäänsä. Esteille se juoksee innolla, kunhan isäntä kertoo, mitä tehään. Essillä on edelleen sama into suorittaa rataa kuin aiemmin ja Dantekin selviää harjoituksista kunnialla. Tosin paikallaoloa, kontaktia, luoksetuloa ja muuta tapakasvatusta pitäisi nyt hioa todella paljon myös häiriöllisissä paikoissa. Olisikohan pojalle iskemässä uhmaikä? Lisäksi kaikkien kanssa saa edelleen kiinnittää huomiota siihen, että käskyjä paikallaoloon annetaan vain yksi ja sen jälkeen jo poistutaan pennun luota.

Tiistai-iltana treenaamaan pääsivät myös Tico ja Raisa. Tico on ollut Sarin vanhemmilla hyvissä ruoissa ja se alkaa jo hieman näkyä vyötäröllä ;) Muuten se on ihan samanlainen ilopilleri kuin aiemminkin. Raisan kanssa päästiin eka kertaa tehiksen treeneihin, jossa Jaakko Knuutti oli kouluttamassa. Treenissä oli varsin mielenkiintoisia kohtia ja saatiin monta asiaa onnistumaan, vaikka välillä päästin Raisaa taas kaahailemaan turhankin pitkälle... Keppejä tehtiin moneen kertaan ja pienellä varmistelulla ne onnistuivatkin hienosti.

Keskiviikkona käytiin Riitan TOKO-treeneissä Järvenpäässä ja harjoiteltiin noutamista, hyppynoutoa, tunnaria, luoksetulon pysäytyksiä ja kehään tuloa ja seuraamisen aloitusta. Oli tosi hyvät treenit ja suurin osa asioista onnistui oikein mainiosti. Raisan tunnari on tosi hyvä tätä nykyä, pientä pureskelua lopussa. hyppynoudossa heitin eka kertaa aika kauas esteestä ja Raisa lähti tosi pitkälle etsimään kapulaa, toinen kerta meni mallikkaasti kun heitin kapulan kohtuullisen lähelle estettä. Luoksetulon pysäytyksissä Riitta palkkasi Raisaa taaksepäin ja pysähdykset olivat napakat ja vauhti kova.

Illalla käytiin vielä Ojangossa Raisan ja Rommin kanssa. Harjoiteltiin lähinnä kontakteja ja keppejä. Kiitos vielä Rommin lainasta Lauralle :)

Samana iltana Raisun tyttäret Hani ja Wilma pääsivät harjoittelemaan tapakasvatusta Beritin johdolla Tampereella. Kiitokset Beritille :)

Torstaina oli vuorossa Raisan treenit Merin johdolla. Taas oli varsin kinkkinen ja haastava rata, jossa riitti monenlaista mietittävää. Takaaleikkaukset onnistuivat suurelta osin hyvin, puomin alastuloja ja etenkin vasta käskystä lähtemistä tulisi vielä paljon harjoitella.

Ei kommentteja: