lauantaina, elokuuta 20, 2011

Agilitykuvia Raisan pojista

Tänään käytiin kisaamassa Raisan kanssa Järvenpäässä.  Tuloksena oli kaksi hylkyä, joista toiselta, kinkkiseltä hyppyradalta, tosin tehtiin nollarataa  aina toiseksi viimeiselle esteelle saakka. Siihen asti emäntä oli muistanut ohjata, mutta ei kait sitä nyt ihan loppuun asti tarvitse... Raisa ylitti maaliviivan tekemättä toiseksi viimeistä aitaa, jolle en siis rehellisyyden nimessä oikein ohjannutkaan. Ekalla radalla seisoin paikallani takapuoli pystyssä ja silloin voin olla varma, että hylkyhän siitä seuraa. Tuomareina toimivat Ritva Herrala ja Leena Rantamäki-Lahtinen. Mitään tulosjuhlaa kisat eivät olleet muidenkaan osalta, kun ekan radan 62 kisaajasta 8 sai tuloksen, nollia tuli vain muutama ;)

Sitten agilitykuvia Raisan pojista: Sakke ja Siiri ovat käyneet keväällä alkeiskurssin Danten ja Viivin kisatessa jo kakkosluokassa.

Ensin Sakke (Jangas Eager-Beaver) liitää möllikisoissa:
kuva: Tytti Käyhkö

kuva:Tytti Käyhkö

kuva Tytti Käyhkö
 Sitten Danten (Jangas Even-Stevens) kuvia:


Tiistaina taas treenailtiin Nupun pentujen kanssa ja etenkin ahkerasti treeneissä käyneet koirakot alkavat olla hyvin päteviä. Hertta ja Kamu osaavat jo helposti 6-7 esteen radat ja emännät alkavat päästä jyvälle valssailun kiepahduksista. Pikokin meni tosi hienosti koko ratapätkän ja Adallekin saatiin pitkästä aikaa hyvä vauhti päälle. Ada-parka vain loukkasi keskiviikkona tassunsa ja joutuu taas sairaslomalle anturahaavaa parantelemaan :(

Ei kommentteja: