lauantaina, elokuuta 06, 2011

Pikolle SERT, Kati ROP-vet ja PN-2, Ellalle tulos ekasta agilitykisasta :)

Tänään on taas pitkästä aikaa ehtinyt tapahtua varsin paljon koirarintamalla. Lähdimme porukalla Vesilahden ryhmänäyttelyyn, jossa kasvattajatuomari Marjo Jaakkola arvosteli rodun. Kuvat ovat Aino Väyrysen kamerasta, mukavaa, että Aino jaksoi taas lähteä näyttelyyn :) Kaikki kuvat löytyvät seuraavasta linkistä:  http://walesit.kuvat.fi/kuvat/Vesilahti%20060811/ Mukanamme oli seuraava lauma punavalkoisia hännänheiluttajia:

Jangas Field Fennel "Piko" JUN ERI 1. SA PU-3 ja SERT!!! Onneksi olkoon Jaana ja Piko :)

Tässä vielä Pikon arvostelu: "11 kk:n ikäinen. Selvästi urosmainen. Hyvä pää, aavistuksen vahva kallo-osa. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvät rungon mittasuhteet. Riittävä eturinta. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu riittävällä askelpituudella sivusta, mutta hieman turhan leveästi edestä. Kaunis turkki ja väri. Hieman tiukka purenta. "

Sweetie-pie Kathy "Kati" VET ERI 1. SA PN-2, ROP-vet ja vara-SERT! Aikamoinen tuo 13-vuotias teräsmummo :)


Kati sai seuraavanlaisen arvostelun: "Hyvässä kunnossa esitetty 13-vuotias veteraani. Sievä pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Ei parhaassa turkissa. Liikkuu vielä hyvällä askeleella."
Jangas Enttententten "Essi" AVO ERI 2.


Kiitos Markukselle ja Lindalle, että sain lainata Essiä näyttelyyn. Tässä vielä Essin arvostelu:
" 2-vuotias. Selvästi narttumainen. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman etuasentoiset lavat. Hyvä ylälinja. Eturinta voisi olla voimakkaampi. Hyvin kehittynyt runko. Aavistuksen pitkä lanne. Riittävät kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelleella."

Jangas Forget-Me-Not "Hertta" JUN EH Hertta unohti hapsukarvat kotiin... 
Jangas Even-Stevens "Dante" H
Kiitos mukavasta seurasta ja onnittelut vielä Jaanalle ja Pikolle.

Samaan aikaan Kirkkonummella Jangas Elli-Velli eli "Ella" ja emäntänsä Tiina Rytkönen starttasivat ensimmäisessä agilitykilpailussaan. Vaikka virheitä ja niiden korjaamisesta tullutta yliaikaa sattui matkalle, oli sijoitus silti 2. Maxi-1 luokassa. Hienoa, että uskaltauduitte kisaamaan ja onneksi olkoon heti ekasta tuloksesta!!

Ei kommentteja: