sunnuntaina, elokuuta 28, 2011

Remo suoritti taipumuskokeen

Eilen Rengossa järjestetyssä taipparissa Remo eli Jangas Fir Tree ja isäntänsä Kari Heikkinen osallistuivat taipumuskokeeseen suorittaen sen hyväksytysti :) Remolla on ikää vasta 11 kuukautta ja nuorimies on jo pentueensa neljäs tänä kesänä taipumuskokeen suorittanut pentu ja kaikki osallistuneet ovat läpäisseet kokeen heti ensi yrityksellä. Tuomarina toimi Anu Kokkarinen. Onneksi olkoon Kari ja Remo!!


Tässä Remon hieno arvostelu, kyllä tätä kelpaa lukea: 

SOSIAALINEN KÄYTTÄYTYMINEN:
Remo on innokas, aktiivinen, vilkas uros. Suhtautuu kiinnostuneesti ympäristöön. Tulee hyvin toimeen ihmisten ja koirien kanssa.

HAKU JA LAUKAUS:
Laajahkoa, innokasta ilma- ja maavainuista hakua. Pitää hyvin yhteyttä ohjaajaan. Laukauksen jälkeen samalla tavoin. Hieno suoritus!

JÄLJESTYS:
Rauhallinen, tarkka, pääosin maavainuinen jäljestys. Kaato kiinnosti kovasti.

VESITYÖ:
Halukkaasti veteen uimaan. Tuo pukin rannalle ohjaajan käteen. 

TOTTELEVAISUUS:
Hyvää tottelevaisuutta koko kokeen ajan.

YHTEISTYÖ JA YLEISVAIKUTELMA:
Reipasta, vähäeleistä toimivaa yhteistyötä.



Kiitos vielä Paulille, Niinalle, Jannille ja Tiinalle avusta kevään taipparikoulutuksen järjestämisestä. Suurin osa mukana olleista on jo suorittanut kokeen. Muutama vielä uupuu: Piko on menossa vielä syksyllä, Ada valitettavasti joutui sairaslomalle telottuaan tassunsa ja Danten tulos jäi hyvin pienestä kiinni sen lähdettyä uimaan juuri 5 minuutin aikarajan tultua täyteen. Remo, Kamu, Fanny, Hertta, Ella ja Pipsa ovat sen sijaan kaikki saaneet SPA1-tuloksen ensimmäisessä kokeessaan tänä kesänä :D Loistavaa!

Ei kommentteja: