torstaina, marraskuuta 08, 2012

Pennut neljän viikon iässä


Maailmaan mä avaraan, nyt tahdon mennä vaeltamaan...

 Pennut täyttivät tänään neljä viikkoa ja saivat sen kunniaksi vieraiksi Ticon (Jangas Dirty Dancing)  perheen 1-vuotiaan Neean, 3-vuotiaan Leevin ja heidän äitinsä Sarin. Viikko on ollut hyvin hektinen (en ole päässyt koneellekaan moneen päivään!). Mainittakoon sen verran, että lauantaina treenailtiin keppejä Ojangossa Kamun, Pihlan, Pikon ja Chilin kanssa ja TOKOa Raisun kanssa ja illalla meillä oli Lotten emäntä Minna nuoren Louise-tyttärensä kanssa lapsen- ja pennunvahtina lähtiessämme BoSS Baleniin. Sunnuntaina meillä oli yhden narttupennun tuleva perhe kylässä ja tiistaina oli agilitytreenit tuttuun tapaan. Keskiviikon vietin migreenin kourissa ja tänään on viimeinen hieman rauhallisempaa ja ehdittiin koko perheen voimin tokoilemaan iltalenkin varrella. 
Herra Liituraita

Pojkar och Essi

Blondiini leikkii lelulla

   Mitäs pentujen elämään sitten kuuluu? Ne ovat kasvaneet kovasti, vaikka edelleen viettävät kiltisti aikaansa pentulaatikossa. Tosin hereillä olleessaan pennut pääsevät useimmiten yksi tai kaksi kerrallaan tutustumaan työhuoneeseen ja tutkimaan jänniä paikkoja kiikkustuolin, hyllyn ja koiranpedin alla. Hieman luonne-erojakin alkaa näkyä, ja Tumma poika (jonka  on selvästi porukan jästipäisin ja dominoivin sekä tällä hetkellä rämäpäisin menijä. Spotilla on kova kiire pois pentulaatikosta. Blondiini, Stara ja Tumma poika ovat erityisen kiinnostuneita leluista. Pennut ja Essi madotettiin nyt uudelleen neljän viikon kunniaksi ja jauhelihaa on maisteltua muutaman kerran päivässä. Olinkohan muistanut mainita, että pikkuriiviöillä on jo hampaatkin puhjenneet, ainakin suurelta osin? Pennut yrittävät selvästi tehdä asioitaan kauempaan reunaan pentulaatikkoa, vaikkei se aina ihan onnistukaan. 

Seisovassa pöydässä

Valpar i stående bord

Ja punahilkka kysyi sudelta: "Miksi sinulla on niiiin suuri suu?" (Brunette ja Stara)

Vi har haft en hektisk vecka, men valpar börjar likna mer och mer hundar. De har små vassa tänder, de älskar köttfärs, bär leksaker, grälar med varandra, dricker mycket modersmjölk "i stående bord" och gör äventyrsresor till vårt arbetsrum en eller två valpar åt gången. De försöker kissa på ena sidan av valplådan men misslyckas ibland. Valpar fick maskmedicin för andra gången och jag har klippt deras klor ett par gånger. Sebastian är en utmärk kennelpojke och sköter om valpar med oss föräldrar... 


Sebastian med Brunette och Spot


Poikien juttuja

Sebastian ja muut pojat

Blondiini tutustumassa suureen maailmaan

Ei kommentteja: