sunnuntaina, heinäkuuta 07, 2013

Agirotu-joukkuekisa

Tänään kisasimme puolestaan joukkueella Raisan Riesat kokoonpanolla Essi ja minä, Pipsa ja Mika, siskoni Riikka ja Raisa (kertaakaan yhdessä treenaamatta!) ja minä Lotten kanssa viimeisenä. Jokaiselle tuli vähän virheitä ja joku hylkykin, mutta pääsimme kaikki loppuun saakka. Itsellä meinasi jo puhti loppua Lotten kanssa, eli kiitos vaan tuomarina toimineelle Teemu Linnalle "Taistele!"-kommenteista! Tulivat tarpeeseen.  Walesijoukkueita oli tänään vuonna yhteensä kolme, kun makseissa oli toinenkin joukkue ja lisäksi yksi medeissä. Hienoa!

Raisa Riesat: Mika ja Pipsa, Riikka ja Raisa, Tiina sekä Essi ja Lotte.

Tuloksia saimme seuraavanlaisesti: sijoitus oli 39. noin viidenkymmenen joukkueen joukosta. Essille 20 vp, Pipsalle 25 vp, Raisalle 20 vp ja Lottelle 60 vp. Joukkueen aika oli korjauksineen ja virhepisteineen 6 minuuttia ja 28,10 sekuntia. Tehtiin siis ainakin rataa koko rahalla ;) Toinen walesijoukkue oli hyvin samantasoinen, kun heidän sijoituksensa oli 35.

Oli hankala kisata kahden niin erilaisen koiran kanssa peräkkäin: Essi tarvitsee tukea ja kannustusta ja Lotte nopeaa ja tarkkaa ohjausta, mutta vauhtia riittää sillä tytöllä. Nyt meni välissä komentamiseksi neitokaisella, joka huusi minulle ollessani niin myöhässä... Virheitä ehti varmaan tulla minuutin edestä ;) Essi puolestaan haisteli epävarmana kahdessa kohtaa, kun en hakenut sitä putkelta ja kepeille menneessä sille tuli turhan hankala kulma taitoihin nähden. Raisa lähti kepeiltä minua etsimään, mutta Riikka sai neidin hienosti luopumaan aikeistaan. Paljon on vielä treenattavaa, mutta viikonloppu oli antoisa kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja: