maanantaina, heinäkuuta 15, 2013

Springeripäivät 2013

Perjantaina suuntasin auton nokan kohti Pomarkkua ja Springeripäiviä kahdeksatta kertaa. Mukana matkustivat Raisa ja Lotte "poikien" ja Essin jäädessä kotimiehiksi. Perjantaina osallistuimme Lotten kanssa Tero Strömbergin agilitykoulutukseen, jossa tehtiin pikkutarkkuutta vaativia ohjuasjuttuja, jotka kyllä kieltämättä helpottivat koko radan suorittamista. Myös Pihla ja Eve osallistuivat samaan koulutukseen ja tekivät todella hienoa rataa. Pihlalla on jo kisakirjakin mediluokkaan, joten nyt vaan starttaamaan hienojen mölli- ja putkiluokan tulosten jälkeen!! Myös Ronja oli emäntineen leirillä, vaikka viikonlopun korvilla pieni neiti oli jo ihan poikki, eikä ihmekään.

  Illalla oli vuorossa temppurata, johon pääsi mukaan "villi kortti" Lotte. Kamera luonnollisesti matkusti autossa mukana, mutta ainuttakaan kuvaa ei tullut napsaistua. Niinpä alla on kuvitteeliset kuvatekstin päivän hauskimpiin suoritukseen: 

Rata sisälsi 

* noutamista (Lotte kantoikin neljä viidestä lelusta noin 20 metrin matkan)
 Kuvassa näette Taijan esittelemässä noutoesineitä Tintille, joka lähtikin noutamaan muutaman omatoimisesti hyvän matkan päästä.

* yhdessä kulkemista ja maahanmenoa (Lotten bravuuri)

*  uintia laiturin ympäri (tähän suhtauduin hieman skeptisesti, kun Lotte on tytöistä se vedestä vähiten innostunut, mutta niinhän se haki virrasta ensin lelun ja ui kehoituksesta ja yhden kiven heiton avulla heti kehoituksesta ympäri laiturin)
Kuvassa voitte sielunne silmillä nähdä ensin Päivin joka kahlaa vaatteet päällä laiturin ympäri innostaen Maisaa uimaan vieressään menestykkäästi. Toisessa otoksessa Ellu kaatuu mutaisessa rannassa rähmälleen saaden komeat haavat käsivarsiinsa. Eetu kuitenkin ui!

*  Hakuruutu, jossa Lotte hengaili mukana emännän noutaessa dummyt. 
Potretissa näkyvät Sikke ja Ressu, joka ihan oikeasti löytää esineitä ;)

* Pöydän suoritus ja pöydältä luoksetulo. Helppo nakki, sanoi Lotte, joka on harjoitellut samaa agilitykentillä. 

Lopulta suoriuduimme toiselle sijalle heti Taijan ja Tintin jälkeen. 

Viikonloppu kuluikin MH-luonnekuvauksessa töissä. Tiina-aaveemme valitettavasti loukkasi sormensa ja joutui sairaalareissulle perjantain, mutta selvisi kunnialla viikonlopusta. Viimeiset koirat saivat ihmetellä haamuun tilkittyä sormea, jossa oli musta kakkapussi viritetty kiinni. Virpin kuuluisi saada joku tsemppi-palkinto jo leiriviikosta selvittyään ja oltuaan kaksi päivää aamusta iltaan MH:sta. Viimeisen kahden koiran aikana alkoi rankkasade ja ukkonen, joten olimme aivan uitettuja koiria. Kiitos vain Suskille, jonka pressu pelasti uuden automme penkit, jotka olisivat tuhoutuneet märkien tavaroiden ansiosta. Tänäänpihamme on näyttänyt romuvarastolta, kun kaikki tavarani ja MH-roinat ovat kuivumassa pihalla. Teemu oli suorastaan loistava ja paikkasi sunnuntain uskomattomasti hoitaen niin vieheen, haalarin, räminän kuin ampumisenkin. Meillä on ihan uskomaton porukka, jonka sietäisi saada jokin mitali osaamisestaan ja jaksamisestaan! 

Lauantai iltana selvisi match show tuomarin hommasta Marjukan ansioistam ja pääsin sen sijaan osallistumaan Lotten kanssa ja sijoituimmekin kolmanneksi kahdeksan nartun joukosta. Lotte kyllä esiintyikin tosi kauniisti . 

Sain Porolan Sannan kolmen koiran kanssa huonetoveriksi ja meillä olikin mukavaa istuessamme iltaa puoli kahden tienoille kumpanakin iltana. Pahoittelin kaimaltani meluhaittaa nauruni muodossa, mutta syyytän asiasta täysin Ellua, Katjaa ja Sannaa ;) Sunnuntaina heräsin niin unenpöpperöisenä, että aloin keskustella ruotsiksi Sannan kanssa ja tajusin vasta hetken päästä puhuvani ihan väärää kieltä... Hyvin kuulemma Sanna silti ymmärsi. 

Kotiin pääsin Arjan puskurissa hengaten, kun luotin enemmän hänen GPS:nsä kuin ajelemiini pikkuteihin. Kotona olo oli puolikuollut ja onneksi Stig jaksoi purkaa auton. Omat voimat olivat aika lopussa yhdeksän jälkeen illalla. Kiitos leiritoimikunnalle leiristä ja oli kiva nähdä Pihla sekä Ronja leirillä!

Sunnuntain rankkasateessa puhelimeni kastui niin sisältä kuin ulkoakin, joten jouduin ottamaan käyttöön vanhan puhelimen. Saas nähdä onko toinen jo menetetty tapaus, se kun ilmoitti ettei tunne laturiaankaan enää...  


Kuivattelua

tavarat kuivamassa



Ei kommentteja: