lauantaina, heinäkuuta 27, 2013

Pihlalle ja Evelle hyppyradan voitto agilitydebyytissään!

Tänään Pihla eli Jangas Gale Wind ja emäntänsä Eve Moilanen kisasivat ensimmäistä kertaa Tuusulassa virallisssa agilitykisoissa Medi-1 luokassa. Eikä mennyt huonosti lainkaan: tuloksena oli yksi kielto ja korjaamisesta aavistus yliaikaa eli 5,50 vp ja sillä tuloksella he voittivat hyppyradan :) Loistavaa ja paljon onnea kummallekin hienosta kisadebyytistä!! 

Tänään osallistuimme Jangas Enttententten Essin kanssa Porin KV-näyttelyyn tuloksena käyttöluokan Eri1. Neiti esiintyi muuten ihan ok, mutta kuumassa ilmassa se muistutti juostessaan lähinnä vanhaa lehmää - muutenkin kuin värinsä puolesta ;) Tässä vielä arvostelu:
 "Very nice head. Nice shape. Good front assembly. Good front action. Should push more hindquarters on the move."

Muuten viikko on kuulunut treenien merkeissä: keskiviikkona olimme Juuson opissa Lotten kanssa - hiki valui ja juosta sai, kun neiti on nopea, mutta ei ihan vielä itsenäinen kuin tuohon nopeuteen nähden kuuluisi olla. Eilen ajettiin noin 16 tunnin vanhat verijäljet: Essi oikein huusi innosta jäljelle päästessään ja jäljesti upean maavainuisesti jäljen kulmineen kaikkineen, Lotte oli toinen maavainuinen ja tarkka jäljestäjä, vaikkei ole moneen vuoteen jäljelle päässytkään ja Raisa jäljesti tuttuun tapaan ilmavainuisesti ja suoritti vielä purkaessani Essinkin jäljen hyvin tarkasti. Raisan ja Lotten jäljet olivat suorat ja pituutta niillä oli vain noin 30 metriä. Essin jälki oli noin 40-50 metriä ja siellä oli yksi suora kulma makauksineen. Tokoakin käytiin keskiviikkona treenailemassa Sintun ja Tarmon kanssa Kivistössä ihan uusissa maisemissa. Lotte alkaa olla kohtuullisen pätevä, mutta Raisa on aika kesäterässä. Onhan kokeeseen vielä aikaa kaksi viikkoa... Mökillä nautiittiin kauniista säästä loppuviikkoa niin uiden kuin metsässä samoillen.

Ei kommentteja: