maanantaina, heinäkuuta 29, 2013

Lisää näytelmiä

Eilen osallistuttiin vielä Helsingin näyttelyyn Nemanja Jovanovicin arvosteluun. Valitettavasti tytöt olivat aika nuutuneita kuumasta ilmasta mitä tulee kehässä ravaamiseen ja SA mitä ilmeisimmin jäi saamatta, kun vauhtia ja intoa liikkumisesta puuttui. Muuten asiallista käytöstä kuitenkin ;) Kiitos taas kuvista Aino Väyryselle!

Jangas Enttententten AVO ERI1.
"Excellent type and proportions. Excellent head and expression. Nice neck. Could be more dry skin. Excellent chest. Slightly free elbows. Correct topline. Ebnough well angulated in behind. Needs more drive in movement."


Essi tulee kun kerkiää

Jangas Elin Kelin Klot KÄY ERI1.
"Correct type. Nice head. Correct neck. Well deep chesti. Enough strong topline. Correct rear angulationa. Needs more temperament. Needs better coat condition. Could have more drive in movement. "

Joo joo, sanoo Lotte. Ei kait tässä nyt mikään kiire ole kuumassa?!


Lottehan on leikattu narttu, ja vaikka karva siihen nähden on hyvässä kunnossa ei se koskaan ole yhtä hieno ja kiiltävä kuin leikkaamattomilla. Neiti kuitenkin käyttäytyi todella asiallisesti (ehkä liiankin!) ja toiveeksi jäi lisää luonnetta. Yleensä kun neidillä tuota luonnetta ja tekemisen meininkiä piisaa varsin paljon ;)


Suurkiitos Niinalle Lotten esittämisesä, trimmaamisesta ja seurasta :) Saimme vielä otettua hyvin häiriöpaikallaoloja ja hieman nuutuneita seuraamispätkiä odotellessamme Stigin taksipalvelua meitä hakemaan. Kaksi viikkoa kokeeseen- tik tak. Raisan kanssa kävimme Sebastianin ollessa mukana vielä illalla tokoilemassa. Merkki alkoi sujua ja muutaman harjoituksen jälkeen myös merkiltä toisen ohjatun noudon kapulan hakeminen ja ruudun etsiminen. Saas nähdä alkaako homma näyttää kokeessa siltä kuin pitäisi, kun kesän tokoilut ovat olleet ihan liian satunnaisia ja laiskanlaisia. Illalla vielä saatiin oma hyppyeste pystyyn pihaan ja aloitettiin tokon hyppytreenit Lotten ja Essin kanssa. Hyvin lähtivät pallon perään hyppäämään ja toisinaan jo nytkähtivät liikkeelle pelkästä käskystä. Eiköhän hyppy ehditä saada kuntoon ennen koetta. 

Tässä vielä ihastuttava kuva Mimmistä Jangas Hopsansaa, joka Ruotsissa kuuntelee emäntänsä lastenlasten sadun kerrontaa: 

Ei kommentteja: