sunnuntaina, maaliskuuta 09, 2014

Onnea viisivuotiaille E-pennuille!

Kaikki yhdeksän 7 viikon iässä
Eilen tuli kuluneeksi puoli vuosikymmentä siitä, kun Raisa synnytti E-pentueen, tai ainakin viisi ensimmäistä pentua, koska Wilma oli niin hullussa asennossa, että loput neljä pentua oli pakko keisarinleikata. Onnea Sakelle, Dantelle, Hanille, Pipsalle, Wilmalle, Ellalle, Taralle, Lottelle ja Essille syntymäpäivän kunniaksi! 

  Wilma ja Essi ovat jo saattaneet omankin jälkikasvunsa maailmalle. 


Neljä polvea silloin aikanaan: Pipsa, Raisa sekä jo edesmeenneet Täplä ja Kati
   E-pentue on päässyt pääosin hyvin aktiivisiin kotiin ja viime vuoden aikana ainakin Pipsa, Ella, Essi ja Lotte napsivat nollia agilityssa, Essistä tuli muotovalio, Lotte palkittiin kahdella TOKOn Alo1-tuloksella ja ne saivat viettää hyvää ja tervettä elämää, mikä on kaikkein tärkeintä. 
Ja kolme polvea viime kesänä: mummoutunut Raisa, Sandy ja Essi

Eilen pidettiin Springerspanielit ry:n rotukohtaiset neuvottelut ja vuosikokous. Sain kunnian vastaanottaa yhdistyksen pronssisen kunniamerkin. 


Sain Wilmasta eli Jangas Ees-Taas hauskoja kuvia 5-vuotispäivän kunniaksi. Tässä neiti syö ensimmäistä maksalaatikkokakkuaan:


Lurps!
Tänään Wilman tytär Pihla Jangas Gale Wind ja Eve kisasivat agilityssa saaden 5 virhepisteen tuloksen keppien aloituksen epäonnistuttua Henri Luomalan radalla. Essin kanssa kisasimme kaksi hylkyä, joista toinen rata oli kakkosesteellä tapahtunutta hylkäystä lukuunottamatta hieno suoritus. Ekasta tuli lähinnä räpellystä. 

  
Tässä Siirin tekemä ihana kuvakooste 5-vuotiaasta Sakesta (Jangas Eager-Beaver)

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Lotte kiittää onnitteluista! Juhlan kunniaksi Lottis pääsi parhaan kaverinsa Tarmon kanssa mallihommiin ;) Lisää voi lukea täältä:
http://tarmontouhut.blogspot.fi/2014/03/kuulumisia-ja-kuvia.html