sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

Pihla nousi kakkosiin!

Pihla eli Jangas Gale Wind ja emäntänsä Eve Moilanen kisasivat tänään BAT:n kisoissa Vantaalla viimeisen kerran medi1-luokassa saaden tulokset hyl ja 0 Sari Mikkilän agilityradoilta. Toisella nollaradalla Pihla oli kuulemma ehitnyt jopa hauskuttaa yleisöä peilailemalla itseään puomilla ollessaan kentän laidan suurista peileistä, mutta silti sijoitus oli 2./14 ja samalla he siis saivat SERTin ja siirtyivät kisaamaan 2-luokkaan!! Hurjan suuret onnittelut :)

Antin ottama kuva Pihlasta ja SERT-ruusukkeesta
 Pihla on jo kymmenes kasvattini, joka on päässyt agilityn kakkosluokkaan. Aika hienosti, kun ottaa huomioon, että kisäikäisiä kasvatteja on vajaa neljäkymmentä.

Eilen osallistuimme Jämijärven näyttelyyn poiketessamme samalla Tampereella "mummulassa", jonne Sebastian odotti innokkaasti pääsevänsä. Siskokset Ronja ja Sandy palkittiin EH:lla, kuten kaikki muutkin vielä keskeneräiset ja kapeat walesilaiset kyseisessä näyttelyssä Paula Rekirannan tuomaroidessa. 

Jangas Hissun Kissun eli "Ronja" oli junioriluokan EH1. Valitettavasti lähes pettämätön arkistointini petti taas kerran ja Ronjan arvostelu on jossain hukkateillä. Kiva arvostelu, mutta vielä kapea ja kesken kehityksen noin niin kuin pähkinänkuoressa. PS. Arvostelun talletuspaikka on kuulemma auto, joten kyllä sekin vielä blogiin pääsee ;) ja PPS. tässä se viimein tulee:
"Erittäin hyvän tyyppinen nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää, vielä kovin kevyt kuono-osa. Kaunis ilme. Hyvä kaula. Hieman pystyt lavat. Rintakehä tarvitsee vielä aikaa. Hieman korkea kinner. Hyvä karvapeite. Liikkeessä hieman lyhyt taka-askel."
Jangas Hissun Kissun 17 kk
Ronja onkin ollut meillä perjantaista asti ja on todella kiva ja hyvin käyttäytyvä neitokainen. Näyttelyssäkin kelpasi olla kahden ystävällisen ja reippaan tyttösen kanssa. Yhteiselo mummun ja äidin kanssa on sujunut rauhaisasti, tosin tänään ensimmäistä kertaa Raisa jostain rähähti lapsenlapselleen.

Sandy eli Jangas Huller om Buller oli junioriluokan EH2.
"Erittäin hyväntyyppinen sievä nuori narttu, joka esiintyy reippaasti ja iloisesti. Hyvä pää, tummat silmät. Hyvä kaula. Saisi olla voimakkaammin kulm. edestä. Vielä hieman kapea runko. Hyvät takakulm. Oikea karvan laatu. Liikkuu hyvin edestä. Takaa hieman lyhyellä askeleella. "

Ei kommentteja: