torstaina, kesäkuuta 09, 2016

Sandyn silmät kunnossa ja pentusuunnitelmia

Sandy eli Jangas Huller om Buller aloitti juoksunsa viime viikollaja kävi eilen silmätarkastuksessa. Tälläkin kertaa silmät olivat ihan kunnossa. Sandy jäi meille illalla ja huomenna on varattu aika progestronitestiin eli aletaan jo hiljalleen varautua astutukseen. Toivottavasti tällä kertaa syntyisi pikkuisia palleroitakin astutuksen tuloksena.

Eilen treenailtiin kasvattien kesken ja rally-toko sekä näyttelytreeneihin osallistuivat pitkältä matkalta tuleet pojat Dante eli Jangas Even-Stevens ja Tuffsen eli Jangas Gotta Go sekä Piko eli Jangas Field Fennel melkein naapurista ;) Taipparijälkeä, tapakasvatusta ja näyttelyoppia sai nuoriso eli Nano, Elsa ja Kaneli. Kiitos Niinalle taas avusta! Pentulaiset olivat olleet luontaisia jäljestämään ja kiinnostuneita fasaanista. Ensi viikolla jatekataan taas pentu-, näyttely- ja rally-tokotreenejä.

Tiistaina oli puolestaan springereiden agilitytreenit, joissa on käynyt hieman kato ja mukana olivat vain Jaana Pikon ja Nanon kanssa ja alkeisryhmässä kaksi muun rotuista.

Ei kommentteja: