torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Verijälkeä treenailemassa

Eilen olimme kasvattitreeneissä tavallisuudesta poiketen metsän keskellä Sipoossa. Aamutuimaan lähdimme Niinan kanssa verisientä ulkoiluttamaan ja ahkeroimma kolme noin 200-400 metrin pituista jälkeä ja kolme noin 40 metrin pituista jälkeä pennuille. Illalla jäljillä oli ikää 10-11 tuntia.  Tarmolle osui (tosin ihan suunnitellusti) lyhyt, mutta sitäkin hankalampi jälki, jolta löytyi niin ojan ylityksiä kuin riistapolkujakin. Tarmo meinasi hieman kompastui riistajäljille, mutta kokonaisuudessaan hyvä suoritus! Piko meni jälkensä todella hienosti, merkaten matkalla myös hirven kallon ja muita luita. Lotte ei ole pitkään aikaan päässyt jäljelle eikä koskaan kahden kulman jälkeä, mutta neitokainen alun pusikon jälkeen näytti hienoa osaamista, vaikka tarvitsikin vielä hiukan tukea.

Pennuista Kaneli, Nano ja netta suorittivat jälkensä hyvin ja tarkasti. Korpun mielestä jälki oli vielä aika jännä, mutta palkintona ollut sorkka sitäkin hienompi! Kaunis ja aurinkoinen ilta helli osallistujia ja mukaan pääsi myös 1-vuotiaiden kannustusjoukot eli meidän Sissi ja Sintun Seela, jotka leikkivät yhdessä hiekassa. Kiitos taas kaikille mukavasta illasta!! Ei kun jatkossa vaan uusia jälkiä opettelemaan :)

  Olen vihdoin liittynyt facebookin ja luonut kasvateilla oman ryhmän. En ole saanut kaikkia liitettyä, joten vinkatkaahan sähköpostiosoitteita: kaikki halukkaat kasvatinomistajat ovat erittäin tervetulleita ryhmään :)

Tässä muutama kuva parin viikon takaa, kun mm. Dante ja Tuffsen (Jangas Gotta Go) olivat mukana rally-tokoilemassa kasvattitreeneissä. Samalla kertaa harjoiteltiin myös hieman laahausjälkeä mukana olleiden pentujen kanssa.
Tuffsen ja Nano moikkaamassa toisiaan

Ei kommentteja: