maanantaina, heinäkuuta 11, 2016

Pärnussa näyttelyissä eli eka C.I.B-kasvatti anottavana!

Pikaisesti vain päivitys viikonlopun näyttelytuloksista, matkakertomus tulee myöhemmin. Olimme kaksi päivää KV-näyttelyissä Viron puolella Pärnussa ja tulokset olivat tosi hyviä. Harmitti vain, että ilmoitin Paavon veteraaniluokkaan, kun en tajunnut ettei se kisaa sertistä (vain veteraani-sertistä) siinä luokassa... Tyhmyydestä sakotetaan, muuten Paavo olisi tullut kotiin kahden "oikean" sertin ja CACIBin kanssa.

Launataina tuomarina waleseilla Beata Petkevica, Latvia:
Jangas Dirty Harry eli "Paavo" VET Exc1. CQ PU1 ROP vet-sert  (ryhmässäkin sama tuomari valitsi viiden parhaan joukkoon, kun neljä sijoitettiin)
Jangas Enttententten eli "Essi" VAL Exc1. CQ PN1 VSP SERT ja CACIB ja sitä myöten saan anoa Essille Ee Mva ja C.I.B tittelit :)

Essi, Paavo ja pokaalit


Sunnuntaina tuomarina toimi Elena Ruskovaara Suomesta, joka hänkin ihastui Paavon, mutta emme voineet jäädä ryhmiin, kun laiva lähti eikä olisi odottanut meitä:

Jangas Dirty Harry taas ROP ja vet-SERT.
Jangas Enttententten VSP ja CACIB, joten täytynee kait lähteä kolmanteen maahan metsästämään viimeistä cacibia C.I.E-titteliä varten. Eka tuli Suomesta jo vuonna 2013 eikä sen jälkeen olla ennen tätä KV-näyttelyissä Essin kanssa käytykään (eikä toki oikein muissakaan näyttelyissä ;) On ollut vähän muita bisneksiä kuten agilityä, rally-tokoa ja lapsen syntymää.

Jangas Dirty Harry eli "Paavo"

Paavo lauantaina Pärnussa
C.I.B FI&EE MVA Jangas Enttententten eli "Essi" (kunhan saa uudet tittelit anottua)
Essi tässäkin


Lähes 10-vuotias Paavo sai kovasti kehuja upeista liikkeistään ja minulla oli aivan tunne kuin olisin ollut kehässä edesmenneen Harryn (Micarobian Harry) kanssa. En turhaan nimennyt jo pentuna vaariaan muistuttanutta poikaa Dirty Harryksi. Se on aivan yhtä ihana hurmuri kuin vaarinsa. Paavo on vieläpä luonteeltaan ihana herrasmies ja helppo matkakaveri kaikin puolin. Kiitos Reetalle Paavon lainasta! Ja Siirtolan Outille Paven esittämisestä roppikehässä sekä Niinalle ja Harrille Raisan hoitamisesta.

Ei kommentteja: